Από EW Staff
10 Αυγούστου, 2022 @ 02:59
Μόλις χώρισε από τον Pete Davidson, η Kim πραγματοποίησε την φωτογράφιση για τα ακουστικά που φέρουν την υπογραφή της.

Από την Tρίτη 16 Αυγούστου στις 7.00 το πρωί, ώρα δυτικής ακτής, θα είναι διαθέσιμα τα Beats Fit Pro @beatsbydre σε επιλεγμένα Apple stores.

IMG 8960

H Kim προτείνει άνετο ντύσιμο με την υπέροχη υφή των Skims αλλά και αντίστοιχα ακουστικά!

Η Beats συνεργάστηκε με την Kim Kardashian για να επεκτείνει τη μόδα των άνετων Skims και στα ασύρματα ακουστικά της. Συγκεκριμένα η εταιρία ανακοίνωσε τρεις νέους χρωματισμούς επιλογής “Kim Kardashian” για τα διάσημα Beats Fit Pro ασύρματα ακουστικά της. H ίδια μάλιστα εξηγεί την ιδέα πίσω από την κατασκεύη τους, την έμπνευση, την αισθητική αλλά και την λειτουργικότητά τους στο παρακάτω βίντεο στο Youtube:


Πατήστε το link και δείτε την Kim να μιλάει για τη θρυλική συνεργασία με τα Beats by Dr. Dre!

Οι χρωματισμοί ονομάζονται επίσημα όπως μας ενημερώνει και η Kim: Moon (light), Dune (medium) και Earth (deep), γήινες αποχρώσεις δηλαδή που ταιριάζουν με το δέρμα του κάθε ανθρώπου. Η δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας δηλώνει ότι δεν θεωρεί ότι πρέπει να ξεχωρίζουν στην εμφάνιση ενός ανθρώπου αλλά να γίνονται ένα με το άτομο που τα φοράει.


Μια μοναδική συνεργασία της Αpple με την Kim Kardashian (Credit: Apple Images)

Η τιμή τους ανέρχεται στα 199.99 και η Kardashian τα παρουσιάσε σε μία σειρά επαγγελματικών φωτογραφιών στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Oι θήκες τους επίσης σε γήινα χρώματα είναι απο κεραμικό και φυσικά τα νέα air-pods αναμένεται να γίνουν αναρπαστά! Είναι αυτό που λέμε…ότι…. πιάνει η Κim γίνεται χρυσάφι! Και όχι μόνο εκείνη αλλά όλα τα μέλη της οικογένειας Kardashian!

IMG 8965


Τα ακουστικά μετά βίας διακρίνονται στα αυτιά της Kim!
IMG 8963 1
IMG 8967


Oι κεραμικές θήκες των ακουστικών σε γήινα χρώματα είναι μία έκπληξη υψηλής αισθητικής.
IMG 8962 1

Διαβάστε επίσης: