Τι θα γίνει στο αποψινό και στο αυριανό επεισόδιο.

Από EW Staff
29 Ιανουαρίου, 2022 @ 09:16
AkomaEdwDay2 DSF8194 1024x683 1

Η Κατερίνα γίνεται έξαλλη όταν καταλαβαίνει πως τα λεφτά της τα πήρε ο Βλάσσης. Αποφασίζει να πάει μαζί με τον Αλέξανδρο στη δουλειά του Βλάσση, όπου μαθαίνει από το αφεντικό του τι έχει γίνει. Η συνάδελφος της Κατερίνας, η Αλίκη, ανακαλύπτει ότι η Κατερίνα κάλυπτε εξετάσεις πελατών τις οποίες δεν δικαιολογούσαν τα ταμεία τους, ενώ ο Αλέξανδρος και ο Πέτρος προσπαθούν να βρουν λύση να σωθεί η κλινική. Η Κατερίνα βγαίνει για πρώτη φορά μόνη της το βράδυ. Γυρνάει σπίτι μεθυσμένη και με τη συνοδεία κρητικών λυράρηδων ξυπνάνε τη γειτονιά και την οικογένειά της. Η Κατερίνα λέει στην Κέλλυ ότι θα πεθάνει σε έξι μήνες. Στη δουλειά, ο Μάνος απειλεί ότι θα την απολύσει και θα τη βάλει φυλακή αν δεν καλύψει τη δική του κομπίνα στην ασφαλιστική. Η Ροζαλία, η Κέλλυ και η Κατερίνα αποφασίζουν να αποκαλύψουν την απάτη του Μάνου.

Kiomoseimaiakomaedo2
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές στα νέα επεισόδια της νέας ρομαντικής κωμωδίας της ΕΡΤ1 «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ», που θα παρακολουθήσετε το Σάββατο 29 και την Κυριακή 30 Ιανουαρίου, στις 20:00.

Kiomoseimaiakomaedo3

Η σειρά μεταδίδεται και σε επανάληψη κάθε Δευτέρα από τις 22:00 ώς τις 24:00.

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022, στις 20:00

Επεισόδιο 3ο:

 Ο Αλέξανδρος τρέχει στο σπίτι της Κατερίνας μετά το τηλεφώνημα της θείας της. Η Κατερίνα είναι έξαλλη που της έκλεψαν τα χρήματα και γίνεται ακόμα πιο έξαλλη, όταν καταλαβαίνει πως τα πήρε ο Βλάσσης.

Kiomoseimaiakomaedo4

Αγγαρεύει τον Αλέξανδρο να την πάει στη δουλειά του Βλάσση, όπου μαθαίνει από το αφεντικό του τι έχει γίνει και αποφασισμένη να πάρει τα λεφτά της πίσω κουβαλάει με το ζόρι τον Αλέξανδρο μαζί της.

Όταν πηγαίνει στην τράπεζα που δουλεύει ο Δημήτρης για να του ζητήσει δάνειο, καταφέρνει να τον κάνει να ζηλέψει. Η συνάδελφος της Κατερίνας, η Αλίκη, ανακαλύπτει ότι η Κατερίνα κάλυπτε εξετάσεις πελατών τις οποίες δεν δικαιολογούσαν τα ταμεία τους. Στο μεταξύ, ο Αλέξανδρος και ο Πέτρος διαφωνούν για το πώς θα σωθεί η κλινική, και η Κατερίνα βγαίνει για πρώτη φορά μόνη της το βράδυ… κι όπου τη βγάλει.

Kiomoseimaiakomaedo5

Guests: Δημοσθένης Ελευθεριάδης (Μάνος), Νάντια Μαργαρίτη (Λουκία Μπούρα), Αλέξανδρος Μούκανος (Μαρίνης), Μάρω Παπαδοπούλου (Μαρία Σωτηρίου), Σοφία Πριόβολου (Αλίκη), Γιάννης Σίντος (Θανάσης), Σπύρος Τσίκνας (Θόδωρος)

Kiomoseimaiakomaedo7

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022, στις 20:00

Επεισόδιο 4ο:

 Η Κατερίνα γυρνάει σπίτι μεθυσμένη και με τη συνοδεία κρητικών λυράρηδων, που ξυπνάνε τη γειτονιά και την οικογένειά της. Πριν την πάρει ο ύπνος στον καναπέ, τους λέει ότι θα πεθάνει σε έξι μήνες και την επόμενη ημέρα το λέει και στην Κέλλυ.

Kiomoseimaiakomaedo8

Στη δουλειά, ο Μάνος απειλεί ότι θα την απολύσει και θα τη βάλει φυλακή αν δεν καλύψει τη δική του κομπίνα στην ασφαλιστική. Η Ροζαλία ανησυχεί για την Κατερίνα και αποφασίζει να πάει να βρει τον γιατρό της.

Kiomoseimaiakomaedo9

Εκεί συναντάει την Κέλλυ και την Κατερίνα και τα τρία κορίτσια καταλήγουν στην ασφαλιστική, για να αποκαλύψουν την απάτη του Μάνου. Στο μεταξύ, η Σάσα πιέζει για τα λεφτά της κι η λύση έρχεται από την ανιψιά ενός ασθενούς του Αλέξανδρου.

Guests: Ζωή Αβραμίδου (Σάσα), Αλέξανδρος Αγγελάκης (μουσικός), Νίκος Γιαλελής (Ανδρέας), Κάλη Δαβρή (Φρόσω), Γεωργία Κοβαίου (Αντιγόνη), Νεφέλη Μαϊστράλη (Λουίζα), Νάντια Μαργαρίτη (Λουκία Μπούρα), Βασίλης Παπαδάκης (μουσικός), Σοφία Πριόβολου (Αλίκη), Γεράσιμος Σκαφίδας (Ιάκωβος)

Πρωταγωνιστούν: Κατερίνα Γερονικολού (Κατερίνα), Γιάννης Τσιμιτσέλης (Αλέξανδρος), Σταύρος Σβήγκος (Δημήτρης), Λαέρτης Μαλκότσης (Πέτρος), Βίβιαν Κοντομάρη (Μαρκέλλα), Σάρα Γανωτή (Ελένη), Νίκος Κασάπης (Παντελής),  Έφη Γούση (Ροζαλία), Ζερόμ Καλούτα (Άγγελος), Μάρω Παπαδοπούλου (Μαρία), Ίριδα Μάρα (Νατάσα), Ελπίδα Νικολάου (Κέλλυ), Διονύσης Πιφέας (Βλάσης), Νάντια Μαργαρίτη (Λουκία) και ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος στον ρόλο του Αντώνη, πατέρα του Αλέξανδρου.

Ακολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook ★ Instagram ★ Twitter ★ Spotify

Διαβάστε επίσης: