Από EW Staff
15 Ιουνίου, 2021 @ 15:27
Kevin Hart

Με μία σειρά “οργισμένων” tweets εξέφρασε τα συναισθήματά του απέναντι στους haters, ο κωμικός Kevin Hart. Ενώ πριν λίγο καιρό ο ίδιος ισχυριζόταν ότι “η κακή κριτική δεν τον αγγίζει”, τώρα τα πράγματα δείχνουν να έχουν αλλάξει. 

“Έχω χρόνο σήμερα…”, ξεκινάει την πρώτη του δημοσίευση. “Έχω 3 stand up comedies, τα οποία έχουν φτάσει το top 10 όλων των κωμικών εκπομπών εώς τώρα. Τα δύο μάλιστα είναι στο top 3”, έγραψε ο Kevin Hart για να υποστηρίξει τον εαυτό του σε όσους κριτικάρουν το επάγγελμα του ή την αξία του. 

Έπειτα, εξήγησε πως είναι ο υψηλότερα αμειβόμενος κωμικός στον χώρο της ψυχαγωγίας τα τελευταία χρόνια, ενώ είναι επίσης ο πιο επιτυχημένος, έχοντας καταφέρει να κερδίσει 4 δισεκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office, ενώ έχει καταφέρει να εξελίξει το χιούμορ του και το ταλέντο του σε business. 

Στο τελευταίο του post βέβαια, έδειξε λίγο πιο μετριόφρων και έδωσε τα εύσημα και στο κοινό του. “Εσείς είστε που κάνετε τη δουλειά μου, διασκέδαση. Γιατί το θέμα δεν είναι να κατακτήσεις την κορυφή, είναι το πόσο προσπαθείς για να παραμεινεις στην κορυφή. Συγγνώμη αν μίλησα κάπως σήμερα, αλλά ένιωσα την ανάγκη”, και κάπως έτσι έκλεισε “το παραλήρημά του” ο κωμικός. 

Πρόσφατα, είχε μιλήσει στη Sunday Times σχετικά με τις αντιδράσεις, που προκάλεσαν κάποια βίντεο που είχε κάνει στο παρελθόν, όπου “στην προσπάθειά του να γίνει αστείος”, έγινε τελικά ρατσιστής ή και σεξιστής, αναπαράγοντας αστεία βασισμένα σε αρχέγονα στερεότυπα. 

“Δεν θα ήθελα να μιλάω για το παρελθόν. Αν θέλει βέβαια κανείς να με κατηγορήσει, μπορεί να το κάνει, αλλά και εγώ βλέπω τα παλιά βίντεο και πραγματικά φρικάρω. Καμιά φορά, ο κωμικός προσπαθεί να γίνει αστείος και απλά αποτυγχάνει. Είπα την συγγνώμη μου, μεγάλωσα και ωρίμασα”, είχε πει ο Kevin Hart.

Διαβάστε επίσης: