Το διάσημο μοντέλο, Kendall Jenner, φάνηκε πως δεν ήταν τυπική στους όρους του συμβολαίου της.

Από EW Staff
04 Αυγούστου, 2021 @ 09:17

Η Kendall Jenner, μπορεί να είναι ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο, όμως σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, σίγουρα δεν έχει κερδίσει τις απολαβές της, βασισμένη στον επαγγελματισμό της.

Πρόσφατα, ο ιταλικός οίκος μόδας Liu Jo μήνυσε το διάσημο μοντέλο για παραβίαση των όρων του συμβολαίου της. Όπως αναφέρεται στο νομικό έγγραφο που κατέθεσε ενώπιων του δικαστηρίου του Μανχάταν ο οίκος, η Kendall Jenner είχε συμφωνήσει να εμφανιστεί σε δύο φωτογραφίσεις μόδας.

Παρόλα αυτά, το μοντέλο παρέβλεψε τους όρους και εμφανίστηκε μόνο στην μία εκ των δύο φωτογραφήσεων. Η δεύτερη φωτογράφιση θα διοργανωνόταν τον Μάρτιο του 2020, όμως καθυστέρησε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Όσες φορές κι αν προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με την Jenner, για να επαναπρογραμματίσουν την φωτογράφιση, ήταν αδύνατον.

Η ιταλική εταιρεία είχε ήδη πληρώσει στο μοντέλο το ποσό των 1,35 εκατ. δολαρίων, ενώ τώρα επιδιώκει αποζημίωση ύψους 1,8 εκατ. δολαρίων.

Προς το παρόν, δεν υπάρχει κάποια δήλωση από το περιβάλλον της Kendall Jenner, ενώ και το Reuters απέτυχε να επικοινωνήσει μαζί της.

Διαβάστε επίσης: