Η Kelly Preston έφυγε από την ζωή σε ηλία 57 χρονών τον περασμένο Ιούλιο, μετά από μάχη δύο χρόνων με τον καρκίνο του μαστού.

Από EW Staff
27 Ιουλίου, 2021 @ 20:35

H τελευταία ταινία της συζύγου του John Travolta, Kelly Preston, με τίτλο “Off the Rails” έκανε πρεμιέρα στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και φυσικά, ο ηθοποιός δεν θα μπορούσε να το παραβλέψει. 

Ο ίδιος έκανε μία δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο έγραψε: “Το Off The Rails ήταν η τελευταία ταινία της Kelly. Ήταν πολύ υπερήφανη για αυτή και το ταλέντο, που της βγήκε, ενώ συμμετείχε σε αυτή την ταινία. Είναι διαθέσιμη στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Ιρλανδία σε όλους τους κινηματογράφους. Πρεμιέρα αυτή την Παρασκευή 23 Ιουλίου”. 

Στην ταινία συμμετέχουν ακόμα, οι ηθοποιοί Jenny Seagrove, Sally Phillips, Elizabeth Dormer-Phillips, Ben Miller, Franco Nero και Judi Dench. Η πλοκή ακολουθεί τα βήματα μιας παρέας γυναικών, που στα 50 τους προσπαθούν να γυρίσουν όλη την Ευρώπη με το τρένο και να θυμηθούν τη μακροχρόνια φιλία τους. 

Η Kelly Preston έφυγε από την ζωή σε ηλία 57 χρονών τον περασμένο Ιούλιο, μετά από μάχη δύο χρόνων με τον καρκίνο του μαστού. Κατά την εμφάνισή της στο show “Loose Women”, η συμπρωταγωνίστριά της, Phillips ανέφερε πως, ενώ οι δυο τους είχαν έρθει πολύ κοντά στα γυρίσματα, η ηθοποιός δεν την είχε αναφέρει ποτέ το πρόβλημα της υγείας της. 

“Ήταν τόσο όμορφη, άνθιζε συνεχώς. Και τόσο διακριτική, που δεν θα το μάθαινες ποτέ. Ήταν μία επαγγελματίας. Αυτό κάνουν οι άνθρωποι. Το περνάνε μόνοι τους, γιατί φοβούνται πως αν το αποκαλύψουν, δεν θα τους εμπιστευτούν για κάποια ταινία. Εξάλλου, έχουμε μερικά τέτοια παραδείγματα, σωστά; Chadwick Boseman και Helen McCrory. Κανείς τους δεν το είχε πει“, είπε η Phillips. 

Διαβάστε επίσης: