Αν ο Keanu Reeves είναι διασημότητα και μπορεί ακόμα να υπερασπίζεται τους συναδέλφους του κλάδου, το ίδιο μπορούμε και εμείς.

Από EW Staff
14 Ιανουαρίου, 2022 @ 13:43
keanu reeves Photo: Shutterstock

Ο σταρ του Matrix Keanu Reeves αποκάλυψε ότι ζήτησε αυτόγραφο από τον Lou Reed των Velvet Underground αλλά και από τον κωμικό George Carlin.

Ο Reeves εμφανίστηκε στο The Late Show του CBS με τον Stephen Colbert για να συμμετάσχει σε ένα από τα παιχνίδια και συγκεκριμένα στο”The Colbert Questionert”.

 Αφού παραδέχτηκε ότι πήρε το αυτόγραφο από τον Reed, ο ηθοποιός εξήγησε ότι στην πραγματικότητα δεν ήταν για εκείνον.

“Ήταν για έναν φίλο, και ήταν O.K. με αυτό (O Reed). Ήταν ένα μικρό κομμάτι χαρτί και μπλε μελάνι… έλεγε απλώς “Lou Reed”, είπε ο Reeves στον Colbert.

Το αυτόγραφο από τον Carlin όμως, ο Reeves αποκάλυψε ότι ήταν για τον ίδιο. Όταν ο Carlin εμφανίστηκε μαζί με τον Reeves στο Bill & Ted’s Excellent Adventure του 1989 ως Rufus, έναν νεκρό ταξιδιώτη στο χρόνο, ο Reeves δυσκολεύτηκε να αντισταθεί.

«Έγραψε… Νομίζω «Αγαπητέ Keanu, Άντε Γ—-», είπε ο Reeves στον Colbert, ο οποίος παραδέχτηκε: «Αυτό είναι πολύ υπέροχο». Ο Reeves είπε ότι αυτό που πίστευε πως ήταν μια προσωπική αφιέρωση σε εκείνον, έμαθε τελικά ότι δεν ήταν και τόσο.

imagekeanu

«Πάντα πίστευα ότι το έγραψε αυτό για μένα», είπε. “Και μετά συνάντησα κάποιον άλλο που είπε ότι του έγραψε το ίδιο πράγμα! Τέλος πάντων.”

Σε μια συνέντευξη στο EW το 2018, ο Reeves και ο συνεργάτης του στο Bill & Ted, Alex Winter, μίλησαν για τις αναμνήσεις τους από τη συνεργασία τους με τον Carlin, όπου ο Reeves θυμόταν τον αείμνηστο κωμικό ως «πολύ χαμηλών τόνων”. Τέλος ανέφερε την ιστορία με το αυτόγραφο, λέγοντας ότι το έχει ακόμα ανάμεσα στα πράγματά του, αλλά δυστυχώς… βρεγμένο.

«Ήταν μια βροχερή μέρα, και είχε γράψει με μπλε μαρκαδόρο, και… βράχηκε», είπε ο Reeves.

Δείτε το παιχνίδι στο The Late Show:

Ακολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook ★ Instagram ★ Twitter ★ Spotify

Διαβάστε επίσης: