Από EW Staff
01 Δεκεμβρίου, 2022 @ 11:21
IMG 0527 2

Υπάρχουν κυρίως τρία θύματα εναντίον της Ghislaine από τα οποία δύο διατηρούν την ανωνυμία τους ενώ το τρίτο με το όνομα Annie Farmer πολεμά την υπόθεση της αποκαλύπτοντας την ταυτότητά της. Η υπόθεση συνεχίζεται τόσα χρόνια και τα θύματα προσπαθούν να αποδοθεί η πολυπόθυτη δικαιοσύνη από τις αρχές της δεκαετίας του 2000. Για πρώτη φορά ακριβείς λεπτομέρειες της υπόθεσης παρουσιάζονται μπροστά μας για να μας δώσουν έναν απολογισμό των αποτρόπαιων δραστηριοτήτων του περιβόητης Ghislaine Maxwell.

Οι δικηγόροι που έχουν αναλάβει τις υποθέσεις εναντίον της Maxwell παίζουν σημαντικό ρόλο σε όλο το ντοκιμαντέρ. Μιλούν για τα θύματα και μας δίνουν υποδείξεις για τα αποδεικτικά στοιχεία που συγκεντρώθηκαν εναντίον της Maxwell.

IMG 0529

Το ντοκιμαντέρ αυτό είναι πολύ διαφορετικό από το ντοκιμαντέρ του Τζέφρι Έπσταϊν αφού αυτό είναι κινηματογραφικό ντοκιμαντέρ καθώς εξερευνά τρία μέρη: τη σχέση της Ghislaine με τον Jeffrey, το ιστορικό της και τις λεπτομέρειες σχετικά με την πολυσυζητημένη δίκη της.

Το ντοκιμαντέρ έχει συνολικό χρόνο προβολής μία ώρα και σαράντα ένα λεπτά. Όπως το ντοκιμαντέρ του Jeffrey Epstein, έτσι και αυτό δεν έχει σκάψει βαθιά στις διασυνδέσεις με τα σημαίνοντα πρόσωπα ή σε άλλες συγκεκριμένες πηγές της υπόθεσης, επομένως, μας αφήνει με μερικά κενά αφού δεν αποκαλύπτονται ονόματα που σχετίζονταν με το ζευγάρι όπως ο Τραμπ και ο Κλίντον.

Ωστόσο το βασικό περιεχόμενο σε αυτό το ντοκιμαντέρ είναι ένα αρκετά ευαίσθητο καθώς λαμβάνουμε λεπτομερείς περιγραφές των αποπλανήσεων των κοριτσιών και της καταπίεσης και των απειλών που δέχονταν προκειμένου να υποκύψουν. Για τους θεατές που έχουν ήδη παρακολουθήσει στενά την περίπτωση του Τζέφρι Επστάιν, αυτή η ταινία ντοκιμαντέρ είναι μια έξοχη καταγραφή των γεγονότων που συγκλόνισαν την κοινή γνώμη δείχνοντας ότι το “τέρας” δεν ήταν τελικά ο Έπσταιν αλλά η αδίστακτη, σκληρή και διεστραμμένη Ghislaine Maxwell.

Διαβάστε επίσης: