Από EW Staff
08 Οκτωβρίου, 2022 @ 17:39
IMG 9739 Kanye West: Θεωρείται καλοντυμένος γι' αυτό και φιγουράρει στο εξώφυλλο του GQ!

IMG 9742

H Lizzo φόρεσε Balenciaga με έναν πολύ πρωτότυπο τρόπο.

Ο Kanye West προκαλεί ξανά: “Τα bots πολεμούν την Lizzo όταν χάνει κιλά, προωθώντας την ιδέα να είσαι “υπέρβαρος”.

Ο 45χρονος ράπερ και σχεδιαστής μόδας που προκάλεσε τεράστιες αντιδράσεις με τα μπλουζάκια “White Lives Matter” θεωρεί πως τα ΜΜΕ προωθούν την ιδέα ότι το να είσαι “υπέρβαρος” δεν είναι απλά μια χαρά…είναι “στόχος”. 

IMG 9743

Η Lizzo σε φωτογράφιση για το κορυφαίο γυναικείο έντυπο ELLE

“Η Lizzo γυμνάζεται με έναν φίλο και γυμναστή μου” δήλωσε στην εκπομπή του Tucker Carlson και συνέχισε, “Όταν η Lizzo χάνει πέντε κιλά και το ανακοινώνει, τα bots – ένας όρος των digital marketers – την πολεμούν επειδή τα μίντια θέλουν να προωθήσουν την αντίληψη ότι το να είσαι υπέρβαρος είναι ο νέος στόχος ενώ στην πραγματικότητα είναι ανθυγιεινό”.

“Από έναν άνθρωπο που έκανε εγχείρηση για να χάσει βάρος, είναι τουλάχιστον υποκριτικό και εξοργιστικό”, έγραψε μια οργισμένη χρήστης του twitter και αυτό το σχόλια ήταν ένα μόνο από τα αμέτρητα που γράφτηκαν στα social media.

IMG 9740

Είναι το πιο επιδραστικό brand name στον κόσμο; Για πόσο;

Από τα πυρά του Kanye West δεν γλίτωσε αν θυμάστε καλά ούτε η Global Fashion Editor at Large της αμερικανικής Vogue, Gabriella Karefa-Johnson, με την Gigi Hadid να εκφράζει την στήριξή της στην Gabriella, χαρακτηρίζοντας τον Kanye “νταή και γελοίο”. Αυτό θέλει κότσια Gigi!

IMG 9739
IMG 9741 1

Διαβάστε επίσης: