Σπουδαία ονόματα στην ταινία του βραβευμένου με Όσκαρ δημιουργού, ο τίτλος της οποίας δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί.

Από EW Staff
18 Αυγούστου, 2021 @ 09:15

Η σταρ του Black Widow και η υποψήφια για Όσκαρ Scarlett Johansson, είναι η τελευταία προσθήκη στην επόμενη ταινία του Wes Anderson, που ξεκίνησε την παραγωγή της στην Ισπανία.

Το φιλμ δεν έχει ακόμα τίτλο, αλλά φημολογείται ότι θα περιγράψει μια ιστορία αγάπης στην Ευρώπη. 

Πριν λίγο καιρό είχαν ανακοινωθεί και τα ονόματα των Tom Hanks, Adrien Brody, Margot Robbie, Billy Murray, Jason Schwartzman, Rupert Friend και Tilda Swinton, στην ταινία που γράφτηκε και σκηνοθετήθηκε από τον Anderson.

Εν τω μεταξύ, το πολυαναμενόμενο δράμα του ταλαντούχου σκηνοθέτη και σεναριογράφου “The French Dispatch” θα κυκλοφορήσει τελικά στις 22 Οκτωβρίου 2021, μετά το ντεμπούτο του στο Φεστιβάλ Καννών. Το καστ και αυτής της ταινίας διαθέτει λαμπερά ονόματα όπως ο Brody, Murray, Swinton, Frances McDormand, Benicio Del Toro, Timothée Chalamet, Owen Wilson, Willem Dafoe, Edward Norton, Saoirse Ronan, Elisabeth Moss και Liev Schreiber.

Η δε Johansson είχε προηγουμένως δανείσει τη φωνή της σε έναν χαρακτήρα στο stop-motion του Anderson με τίτλο “Isle of Dogs”. Το νέο έργο θα αποτέλεσει την πρώτη “ζωντανή” συνεργασία της με τον βραβευμένο με Όσκαρ σκηνοθέτη.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: