Από EW Staff
17 Μαρτίου, 2023 @ 19:49
IMG 1731

Το πρόσωπο του Justin Bieber υπέστη μερική παράλυση τον Ιούνιο του 2022 όταν ο τραγουδιστής διαγνώστηκε με το σύνδρομο Ramsey Hunt, το οποίο προκαλείται από έναν σπάνιο ιό που προσβάλλει τα νεύρα στο πρόσωπο αλλά και το αυτί.

Εξαιτίας της κατάστασης της υγείας του, ο Justin Bieber σταμάτησε την παγκόσμια περιοδεία του «Justice World Tour», πριν ακυρώσει όλες τις συναυλίες του πριν λίγες ημέρες. Αν και η ακύρωση της περιοδείας του απογοήτευσε τους θαυμαστές του, τα νέα για την κατάσταση της υγείας του Justin Bieber είναι ενθαρρυντικά.

IMG 1732

Ο 29χρονος τραγουδιστής ανάρτησε στις ιστορίες του λογαριασμού του στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο έγραψε: «Περιμένετε για αυτό…», πριν δείξει το πρόσωπό του στην κάμερα, αποκαλύπτοντας ότι μπορεί ξανά να χαμογελά πλατιά.

Όταν ανακοίνωσε ότι είχε προσβληθεί από το σύνδρομο Ramsey Hunt, ο Justin Bieber μπορούσε να χαμογελάσει και να ανοιγοκλείσει τα μάτια του μόνο στην αριστερή πλευρά του προσώπου του, ενώ ολόκληρη η δεξιά πλευρά είχε παραλύσει σε σημείο που δεν μπορούσε καν να κινήσει το ρουθούνι του.

Εκείνη την περίοδο, δύο γιατροί που ειδικεύονται στις διαταραχές παράλυσης, οι Δρ. John Oghalai και Δρ. Babak Azizzadeh – κανένας από τους οποίους δεν είχε εξετάσει τον τραγουδιστή – εξήγησαν στο Rolling Stone ότι εφόσον τα συμπτώματα του Justin Bieber περιορίζονταν μόνο στη μία πλευρά, υπήρχαν πολλές ελπίδες να αναρρώσει πλήρως.

«Αυτό σημαίνει ότι δεν έχουν νεκρωθεί όλες οι νευρικές ίνες», ανέφερε ο γιατρός.

Διαβάστε επίσης: