Από EW Staff
28 Ιουνίου, 2021 @ 16:14
Jurassic World Dominion

Οι δεινόσαυροι θα είναι και πάλι οι πρωταγωνιστές της επόμενης ταινίας του franchise Jurassic World.

Η εικόνα που δημοσιεύθηκε από τα παρασκήνια των γυρισμάτων για το Jurassic World: Dominion, αποκαλύπτει τα νέα μοντέλα δεινοσαύρων που χρησιμοποιήθηκαν σε αυτήν το φιλμ.
Ο επίσημος λογαριασμός κοινωνικής δικτύωσης του Jurassic World μοιράστηκε μια φωτογραφία από τα αναδημιουργημένα dinos και η λεπτομέρεια είναι απίστευτη!

Η ταινία Jurassic World: Dominion απέχει ένα χρόνο από το να βγει στις αίθουσες, ο ενθουσιασμός όμως είναι ήδη τεράστιος. Σε σκηνοθεσία του Colin Trevorrow, η υπόθεση θα μας μεταφέρει τέσσερα χρόνια μετά το Jurassic World: Fallen Kingdom, το οποίο έκλεισε με τους δεινόσαυρους να κυκλοφορούν ελεύθεροι στον έξω κόσμο.

Πρωταγωνιστές θα είναι και πάλι οι Chris Pratt και Bryce Dallas Howard, ενώ θα διαθέτει αρκετά γνωστά πρόσωπα από το franchise όπως αυτά των Sam Neill, Laura Dern και Jeff Goldblum.

Οι λεπτομέρειες της πλοκής παραμένουν ακόμα μυστικές, παρόλα αυτά όσοι θα δουν το F9 στις αίθουσες IMAX, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το νέο teaser της ταινίας, το οποίο θα μας μεταφέρει πίσω στην Κρητιδική περίοδο και θα μας παρουσιάζει μερικούς νέους και παράλληλα τρομακτικούς δεινόσαυρους όπως ο Gigantosaurus.

Αν κι εδώ χρησιμοποιείται τεχνολογία CGI για τα ειδικά effect, πολλά από τα εντυπωσιακά αυτά πλάσματα εξακολουθούν να δημιουργούνται σε κανονική κλίμακα και να αποτελούν βασικό μέρος της ταινίας.
Το αρχικό Jurassic Park έκανε χρήση τόσο της τεχνολογίας animatronics όσο και του CGI και φυσικά οι προκάτοχοί του εξακολουθούν να διατηρούν αυτή την παράδοση.

Θα έχει αρκετό ενδιαφέρον να μπορέσουμε να ξεχωρίσουμε ποια θα είναι πρότυπα μοντέλα και ποια θα είναι CGI.

Μείνετε συντονισμένοι στο Entertainment Weekly για περαιτέρω ενημερώσεις.

Διαβάστε επίσης: