Η σειρά βασίζεται στα ομώνυμα graphic novels των Mark Millar και Frank Quitely.

Από EW Staff
08 Απριλίου, 2021 @ 17:15

Είναι από τις σειρές που περιμένουμε καιρό, κι αυτό γιατί βασίζεται στα ομώνυμα graphic novels των Mark Millar και Frank Quitely, ενώ τη δημιουργία ανέλαβε ο Steven S. DeKnight του επιτυχημένου Daredevil.

Το Netflix κυκλοφόρησε λοιπόν το επίσημο trailer της νέας σειράς υπερηρώων «Jupiter’s Legacy» και ετοιμάζεται να μας τη διαθέσει στις  στις 7 Μαΐου του 2021.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε τους Τζος Ντιμέλ, Λέσλι Μπιμπ, Μπεν Ντάνιελς, Έλενα Καμπούρη, Άντριου Χόρτον, Μάικ Γουέιντ, Ματ Λάντερ και Ίαν Κουίνλαν.

Το Jupiter’s Legacy διαδραματίζεται σε διάφορες δεκαετίες και διερευνά την περίπλοκη δυναμική της οικογένειας, της εξουσίας και της πίστης. Διατηρώντας την ασφάλεια της ανθρωπότητας για σχεδόν έναν αιώνα, έφτασε η ώρα για τους υπερήρωες πρώτης γενιάς στον κόσμο να στραφούν στα παιδιά τους για να συνεχίσουν την κληρονομιά τους. Οι εντάσεις όμως οξύνονται, όταν οι νεαροί υπερήρωες -ανυπόμονοι να αποδείξουν την αξία τους- πασχίζουν να ανταποκριθούν στο θρυλικό ξακουστό όνομα των γονιών τους και να εφαρμόσουν τα δικά τους πρότυπα.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το Netflix σκοπεύει να φτιάξει πολλές σειρές και ταινίες πάνω στις ιστορίες του Millar και το «Jupiter’s Legacy» αποτελεί την πρώτη εξ αυτών.

Διαβάστε επίσης: