Από EW Staff
28 Ιουνίου, 2021 @ 11:43

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 55 ετών ο Johnny Solinger, o frontman του συγκροτήματος Skid Row.

Τα μέλη του συγκροτήματος επιβεβαίωσαν τον θάνατό του αποχαιρετώντας τον με μία ανάρτησή τους στο Instagram. Συγκεκριμένα, έγραψαν: “Λυπόμαστε πολύ που ακούσαμε αυτά τα νέα για τον αδερφό μας, Johnny Solinger. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένειά του, τους φίλους του και τους θαυμαστές του. Καλό παράδεισο, Singo. Πες γεια στον Scrappy και από εμάς. Με πολλή αγάπη, Rachel Bolan, ZP Theart, Snake Sabo, Rob Hammersmith και Scotti Hill”.

Τον περασμένο Μάιο, ο τραγουδιστής του συγκροτήματος είχε αποκαλύψει με μία ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook το πρόβλημα υγείας, που τον ταλαιπωρούσε. Όπως είχε γράψει, χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο για παραπάνω από έναν μήνα, καθώς διαγνώστηκε με ηπατική ανεπάρκεια. Χαρακτηριστικά, είχε γράψει πως “η διάγνωση δεν ήταν καθόλου καλή”. Μάλιστα, λίγο μετά την ανακοίνωσή του, ο καλός του φίλος Brian Lawrence, οργάνωσε έναν διαδικτυακό έρανο, προκειμένου να καλυφθούν τα έξοδα της νοσηλείας του. 

Johnny Solinger

Η γυναίκα του και ηθοποιός, Paula Marcenaro, φρόντισε, λοιπόν, να ενημερώσει και την επίσημη ιστοσελίδα, όπου γινόταν ο έρανος για τον θάνατο του συζύγου της, γράφοντας: “Ο Johnny έφυγε. Κρατούσα το χέρι του. Τώρα βρήκε την γαλήνη. Σας ευχαριστώ όλους. Προς το παρόν, έχω ανάγκη να απέχω από τα πάντα, αλλά σας παρακαλώ θέλω να ξέρετε πως είμαι ευγνώμων για την αγάπη σας.

Το συγκρότημα των Skid Row σχηματίστηκε το 1986 στο New Jersey από τον μπασίστα  Rachel Bolan και τον πρώην κιθαρίστα των Bon Jovi, David Michael Sabo. Ο Solinger μπήκε στους Skid Row το 1999, όταν αντικατέστησε τον προηγούμενο τραγουδιστή Sebastian Bach. Αποχώρησε το 2015 και τη θέση του πήρε ο Tony Harnell. 

Διαβάστε επίσης: