Ο Johnny Depp αρνείται ξανά, όλες τις κατηγορίες για κακοποίηση εναντίον της Amber Heard.

Από EW Staff
19 Αυγούστου, 2021 @ 23:00

O Johnny Depp δεν “τα βάζει κάτω” και ασκεί εκ νέου έφεση στο δικαστήριο, προκειμένου να αναστρέψει την υπόθεση εναντίον της Amber Heard.

Ο ηθοποιός δεν δέχεται τις κατηγορίες, που του προσάπτει η πρώην αγαπημένη του για συναισθηματική και σωματική κακοποίηση και κάνει τα αδύνατα δυνατά να αποδείξει την αθωότητά του.

Τον προηγούμενο μήνα, έχασε τη δίκη εναντίον της εφημερίδας The Sun για το προσβλητικό δημοσίευμα, που είχαν κυκλοφορήσει εναντίον του, στο οποίο και τον χαρακτήριζαν ως κακοποιητή (wife beater). Ο δικαστής Nicol αρνήθηκε τους ισχυρισμούς του Johnny Depp και αποφάσισε ότι “το άρθρο δεν έλεγε τίποτα παραπάνω από την ωμή αλήθεια”.

Μάλιστα, απέρριψε το αίτημα του ηθοποιού να κάνει έφεση μέσα στον ίδιο κιόλας μήνα. “Θεωρώ ότι η συγκεκριμένη κίνηση δεν έχει καμία βάσιμη προοπτική για επιτυχία”, είπε χαρακτηριστικά.

Το δικαστήριο απεφάνθη ότι ο Johnny Depp ήταν ένοχος στα 12 από τα 14 περιστατικά βίας, που παρουσίασε η Amber Heard και την έκανε να φοβηθεί για τη ζωή της, τουλάχιστον τρεις φορές το 2015.

Δεν είναι ακόμα γνωστό αν τα αποδεικτικά στοιχεία του ηθοποιού επαρκούν, ώστε να κερδίσει την πολύκροτη δίκη, όμως όπως έχει δηλώσει δεν έχει σκοπό να τα παρατήσει. Ειδικά, μετά την τελευταία του νίκη στο δικαστήριο εναντίον της Amber Heard, όπου απαίτησε τις αποδείξεις που πιστοποιούν ότι τα χρήματα, που κέρδισε από τις δίκες προσφέρθηκαν σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς. Η ηθοποιός βρέθηκε εξ απροόπτου, με αποτέλεσμα ο Johnny Depp να πετυχαίνει την πρώτη του νίκη.

“Η απόφαση του δικαστηρίου στο Ηνωμένο Βασίλειο δεν θα αλλάξει τον αγώνα μου. Θα πω την αλήθεια και επιβεβαιώνω ότι σκοπεύω να κάνω έφεση. Η αποφασιστικότητά μου παραμένει ισχυρή και σκοπεύω να αποδείξω ότι αυτοί οι ισχυρισμοί εναντίον μου είναι ψευδείς. Η ζωή και η καριέρα μου δεν θα καθοριστούν από αυτήν την στιγμή”, δήλωσε ο ηθοποιός με αφορμή το “μποϊκοτάζ” που δέχεται το τελευταίο διάστημα από το Hollywood.

Ο τελευταίος ρόλος, που επρόκειτο να υποδυθεί, πριν ξεκινήσει η δικαστική διαμάχη ήταν αυτός του Grindelwald στη νέα ταινία των Fantastic Beasts. Τελικά, τη θέση του θα πάρει ο Mads Mikkelsen.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: