Η Lionsgate δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία.

Από EW Staff
28 Ιουνίου, 2021 @ 12:34

Ο Keanu Reeves είναι πανέτοιμος για τη μεγάλη επιστροφή στον ρόλο του John Wick και όπως ανέφερε η Lionsgate, τα γυρίσματα της τέταρτης ταινίας του franchise, έχουν ξεκινήσει κι επισήμως. 

Παρά τις συνεχείς αναβολές, σκοπός της παραγωγής είναι το πολυαναμενόμενο φιλμ να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 27 Μαΐου του 2022.

Ο Chad Stahelski θα αναλάβει και πάλι τη σκηνοθεσία της νέας ταινίας και το σενάριο ανήκει στους Shay Hatten και Michael Finch. Στην παραγωγή συμμετέχουν οι Basil Iwanyk, Erica Lee και Stahelski με τους Reeves και Louise Rosner, να αναλαμβάνουν την εκτελεστική παραγωγή.

Αναφορικά με το καστ έχουν ανακοινωθεί ήδη αρκετά σπουδαία ονόματα. Στο πλευρό του Reeves, θα δούμε τον Bill Skarsgård, με τον ρόλο του όμως να παραμένει επτασφράγιστο μυστικό. Ο Donnie Yen είναι επίσης μια σημαντική προσθήκη και οι δημιουργοί, όπως έχουν δηλώσει, είναι ενθουσιασμένοι που έχουν την ευκαιρία να συνεργαστούν με ένα τόσο μεγάλο ταλέντο. Ακολουθούν οι Shamier Anderson, Rina Sawayama και έπεται συνέχεια.

Λεπτομέρειες για την υπόθεση του John Wick: Chapter 4 δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα, σύντομα όμως θα σας μεταφέρουμε περισσότερες πληροφορίες.

Διαβάστε επίσης: