Ο Corbett είχε ξεχάσει να το... ανακοινώσει.

Από EW Staff
05 Αυγούστου, 2021 @ 13:15

O John Corbett και η Bo Derek παντρεύτηκαν την προηγούμενη χρονιά μετά από 20 χρόνια σχέσης.

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στην εκπομπή The Talk με τον Jerry O’Connell την Τρίτη, ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι παντρεύτηκε την αγαπημένη του, την περίοδο των Χριστουγέννων.

Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι ξέχασα να στο πω. Την περίοδο των Χριστουγέννων, εγώ και η Bo παντρευτήκαμε“, είπε ο σταρ της σειράς Sex and the City, ενώ συνέχισε λέγοντας: “Ήταν μια ιδιωτική, μικρή τελετή, δεν κάναμε καν ανακοίνωση. Το γνώριζαν η οικογένειά μας και οι φίλοι μας, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που το λέει κάποιος από τους δύο δημόσια, καθώς δεν είχαμε την ευκαιρία μέχρι στιγμής. Οπότε, εφόσον εσύ είσαι φίλος μου, το λέω στην εκπομπή σου και μάλλον σε όλη την Αμερική“.

Μετά από 20 χρόνια, αποφασίσαμε να παντρευτούμε, θέλαμε να γίνει το 2020, γιατί όλοι θυμούνται αυτή τη χρονιά σαν κάτι πολύ άσχημο. Σκεφτήκαμε να κάνουμε και κάτι ευχάριστο“, πρόσθεσε.

Ο 60χρονος John Corbett και η 64χρονη Bo Derek είναι μαζί εδώ και δύο δεκαετίες. Όταν η ηθοποιός είχε ερωτηθεί στο παρελθόν γιατί δεν επισημοποιούν τον δεσμό τους με έναν γάμο, εκείνη είχε απαντήσει: “Νομίζω πως όταν κάνεις μία νέα οικογένεια και έχεις παιδιά είναι ωραίο να κάνεις αυτή την ένωση, είναι κάτι συμβολικό. Απλά, δεν το έχουμε κανονίσει ακόμα“.

Σχετικά με την πρώτη τους γνωριμία το 2002, η ηθοποιός είχε αναφέρει πως “ήταν μία άμεση έλξη, έγινε πολύ γρήγορα“. Με κάνει να γελάω συνέχεια. Είναι γεμάτος ζωντάνια, χαρά. Αμέσως με τράβηξε και ακόμα με ελκύει. Παρά τον χρόνο, που περνάει, εμείς είμαστε ακόμα στο πρώτο ραντεβού“, είχε πει η Derek.

Όσον αφορά την άποψη, που έχει, ή μάλλον είχε, ο John Corbett για τον γάμο, ο ηθοποιός είχε πει το 2016 πως το μυστικό για μία επιτυχημένη σχέση είναι το ζευγάρι να μην παντρευτεί. “Μην παντρευτείτε. Έχω πολλούς φίλους, που το έκαναν και τώρα παίρνουν διαζύγιο. Γίνεται περίπλοκο. Το μυστικό είναι να απολαμβάνεις την κάθε στιγμή με τον άνθρωπό σου”, είχε πει.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: