Δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια του θανάτου του.

Από EW Staff
27 Ιουλίου, 2021 @ 19:30

Έφυγε από τη ζωή ο θρυλικός ντράμερ των Slipknot, Joey Jordison.

Η οικογένειά του επιβεβαίωσε την είδηση την Τρίτη 27 Ιουλίου με μία επίσημη ανακοίνωση στο Twitter, χωρίς όμως να διευκρινίσει τα αίτια του θανάτου του.

“Συντετριμμένοι μοιραζόμαστε μαζί σας τα νέα πως ο Joey Jordison, ο δημιουργικός ντράμερ, μουσικός και καλλιτέχνης πέθανε γαλήνια στον ύπνο του στις 26 Ιουλίου 2021. Ήταν 46 ετών”, ανέφεραν.

Στη συνέχεια πρόσθεσαν: “Ο θάνατος του άδειασε τις καρδιές μας και ο πόνος μας είναι απερίγραπτος. Όσοι τον γνώριζαν, καταλάβαιναν την ευφυΐα του, την ευγενική προσωπικότητά του, την τεράστια καρδιά του και την αγάπη του για την οικογένεια και τ μουσική”.

Η οικογένειά του ζήτησε από τους φίλους και τους θαυμαστές του να σεβαστούν την ιδιωτικότητα, που απαιτούν αυτές οι στιγμές.

Στην επίσημη σελίδα τους στο Instagram οι Slipknot αποχαιρέτησαν τον φίλο τους δημοσιεύοντας ένα μαύρο φόντο.

Ο Joey Jordison ήταν ένα από τα πρώτα μέλη της κορυφαίας μέταλ μπάντας, καθώς και ένας εκ των ιδρυτών της. Το 2013 αποχώρησε από τους Slipknot, για λόγους υγείας. Συγκεκριμένα, έπασχε από εγκάρσια μυελίτιδα. Έκτοτε, έκανε κάποια βήματα στον χώρο της μουσικής, δημιουργώντας μικρά μουσικά σχήματα, όπως τους Murderdolls, τους Vimic, και ύστερα τους Sinsaenum, όμως κανένα δεν γνώρισε την επιτυχία των Slipknot.

Όταν ανακοίνωσε πως θα αποχωρήσει από το συγκρότημα, είχε αναφερθεί σε ένα περιστατικό, όπου λόγω των έντονων πόνων, που είχε, τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας έπρεπε να τον κατεβάσουν “σηκωτό” από τη σκηνή, αφού δεν μπορούσε καν να περπατήσει. “Τότε, κατάλαβα ότι δεν είχα νιώσει ποτέ πριν κανονικό πόνο. Δεν το εύχομαι ούτε στον χειρότερο εχθρό μου, είχε πει.

Ο ίδιος μετά το τελευταίο του άλμπουμ με το συγκρότημα, είχε ευχαριστήσει το κοινό του, δηλώνοντας πως δεν υπήρχε τίποτα πιο σημαντικό αυτό. “Όλα μας τα όνειρα έγιναν πραγματικότητα. Γεμίσαμε όλα τα στάδια σε όλο τον κόσμο, ήταν μεγάλο δώρο”, είχε πει.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
Facebook
Instagram
Twitter

Διαβάστε επίσης: