Ο νεαρός τραγουδιστής δημοσίευσε ένα απόσπασμα από το επερχόμενο βιβλίο του με τίτλο "Blood" .

Από EW Staff
09 Ιουνίου, 2021 @ 12:40
THE VOICE -- "Battle Reality" -- Pictured: Joe Jonas -- (Photo by: Trae Patton/NBCU Photo Bank/NBCUniversal via Getty Images via Getty Images)

Ο Joe Jonas αποκάλυψε πρόσφατα, πόσο πολύ τον επηρέασε η απόφαση των αδερφών του, Nick και Kevin, να διαλύσουν το μουσικό γκρουπ “Jonas Brothers”, με το οποίο έγιναν γνωστοί. 

Ο νεαρός τραγουδιστής δημοσίευσε συγκεκριμένα ένα απόσπασμα από το επερχόμενο βιβλίο του με τίτλο “Blood” στο Instagram και μέσα από αυτό εξήγησε τα συναισθήματά του:

“Ξέσπασε ένα τσουνάμι μέσα μου, το οποίο κατέστρεψε και γκρέμισε τα πάντα στο πέρασμά του. Αλλά μερικές φορές, τα πράγματα πρέπει να καταστρέφονται ολοσχερώς, προκειμένου να μπορούν να χτιστούν ξανά με πιο γερές βάσεις. Όσο μεγαλώνουμε, καταλαβαίνω ότι πάντα θα έχω δίπλα μου τα αδέρφια μου, σαν οικογένεια, σαν φίλους και σαν αίμα μου”, έγραψε ο Joe Jonas κάτω από μία ασπρόμαυρη φωτογραφία με τα δύο αδέρφια του. 

Στη δεύτερη φωτογραφία, που δημοσίευσε ο τραγουδιστής, φαίνεται ένα αναλυτικό απόσπασμα του βιβλίου του αφιερωμένο εξ ολοκλήρου σε εκείνη την ημέρα, που αποφάσισαν να διαλύσουν το γκρουπ. “Όταν οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν ένα τσουνάμι, τις περισσότερες φορές θεωρούν πως πρόκειται για μία τραγωδία, που θα φέρει ανεπανόρθωτες συνέπειες”, ξεκινάει η σελίδα. 

Στη συνέχεια του αποσπάσματος, ο τραγουδιστής εξήγησε πως παρόλο που ξεκίνησε σαν μέλος του γκρουπ, παριστάνοντας τον “τουρίστα”, αφού στην ουσία το εγχείρημα προερχόταν από τα δύο αδέρφια του, έπειτα “χώθηκε” για τα καλά σε αυτό. 

Έγινε ο τρόπος ζωής του, και όπως περιγράφει: “Δεν θα ξεχάσει ποτέ τις ακριβείς λέξεις που χρησιμοποίησε ο αδερφός του για να του ανακοινώσει το τέλος των Jonas Brothers”. 

“Η καρδιά μου δεν ανήκει πια σε όλο αυτό”, του είπε ο Kevin Jonas και όπως εξηγεί ο Joe, αυτή έμοιαζε περισσότερο με μία φράση, που θα έλεγε ο πατέρας τους. Τότε κατάλαβε πως πρόκειται για μία σοβαρή, ώριμη απόφαση, που σίγουρα θα είχε κάποιον σκοπό. 

Στο βιβλίο του αναλύει όλη την πορεία του συγκροτήματος, από την στιγμή της ένωσής τους, την κατάκτηση της κορυφής εώς και την διάλυσή τους. 

To  “Blood” θα είναι διαθέσιμο προς κυκλοφορία στις 9 Νοεμβρίου του 2021.

Διαβάστε επίσης: