Από EW Staff
26 Μαΐου, 2021 @ 12:42

Ο Jeremy Clarkson, ο οποίος φημίζεται για την αίσθηση του χιούμορ του, ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι θα ζήσει “για πάντα” αν δεν πεθάνει του χρόνου, γιατί όλοι όσοι ξέρει πεθαίνουν στα 61.

Ο παρουσιαστής του “The Grand Tour”, ο οποίος έκλεισε τα 61 του χρόνια τον περασμένο μήνα, μιλώντας στο περιοδικό SAGA, δήλωσε τα εξής: 

«Όλοι όσοι ξέρω πεθαίνουν στα 61. Όλοι οι φίλοι μου και ο πατέρας μου πέθαναν τότε, τότε πεθαίνεις. Αν φτάσω τα 62, θα είμαι εδώ για πάντα. Όταν πέθανε ο πατέρας μου, τον έβλεπα σαν γέρο άνθρωπο, αλλά εγώ δεν νιώθω γέρος. Όταν βλέπω τον εαυτό μου στην οθόνη σκέφτομαι ότι πάντα με κοιτάει ένας 19χρονος. Όμως οι γέροι άνθρωποι δεν μοιάζουν όπως νομίζουμε εμείς ότι πρέπει να μοιάζουν. Όταν η γενιά μου βρεθεί σε γηροκομεία, δεν θα χορεύουμε Vera Lynn, αλλά “White Riot” από τους The Clash».

Νωρίτερα αυτή τη χρονιά, ο Clarkson αποκάλυψε ότι πέρασε τα Χριστούγεννα παλεύοντας με τον κορονοϊό και φοβήθηκε ότι θα πέθαινε μόνος του “σε μία πλαστική σκηνή”. Μέρες πριν την 25η Δεκεμβρίου, ξύπνησε μέσα στη νύχτα και κατάλαβε ότι τα σεντόνια του ήταν υγρά και είχε επίσης αναπτύξει έναν συνεχή ξηρό βήχα. Αφού έκανε ένα τεστ, ανακάλυψε ότι ήταν θετικός.

Γράφοντας στη στήλη του για τους The Times: «Ο γιατρός ήταν πολύ ξεκάθαρος… Θα ένιωθα πεσμένος για περίπου 5 με 14 ημέρες και μετά ή θα ένιωθα καλύτερα ή θα έπρεπε να πάω στο νοσοκομείο» και πρόσθεσε: «Επειδή είμαι 60αρης και χοντρός, και επειδή έχω καπνίσει μισό εκατομμύριο τσιγάρα και πέρασα διπλή πνευμονία, μάλλον θα πέθαινα, μόνος μου, σε μία μοναχική πλαστική σκηνή».

Ο Clarkson ανέφερε ότι απομονώθηκε, πέφτοντας για ύπνο με ένα νέο βιβλίο με τίτλο “Περιμένοντας τον Χάρο να περάσει από την Πόρτα”.

«Δεν θα σας πω ψέματα – ήταν αρκετά τρομακτικό», είπε.

«Με κάθε ασθένεια που είχα, υπήρχε πάντα η αίσθηση ότι τα φάρμακα και ο χρόνος θα βοηθούσαν. Αλλά με τον Covid-19 πρέπει απλά να κάτσεις μόνος σου, ξέροντας ότι τα φάρμακα δεν είναι καν έτοιμα και ότι ο χρόνος είναι ο χειρότερος εχθρός σου».

Διαβάστε επίσης: