Από EW Staff
01 Σεπτεμβρίου, 2022 @ 15:46
Mr & Mrs Affleck! Παντρεύτηκαν 20 χρόνια μετά τον θυελλώδη τους έρωτα με δύο γάμους: Έναν στο Vegas & έναν στη Georgia. Πόσο όμως θα κρατήσει η σχέση τους κάτω από τέτοια δημοσιότητα;

J Lo

Ο αστρολογικός χάρτης των δύο Λιονταριών κρύβει πολλές εκπλήξεις!

Απoκλειστικά για το Εntertainment Weekly από τον αστρολόγο Alex Skevis

IMG 8887

H πρώτη φωτογραφία του γάμου στο Vegas διέρρευσε από την ίδια την Lopez (Ph.credit:On The J.Lo)

Δύο βασιλιάδες δεν χωρούν στο ίδιο βασίλειο!

H λατίνα σταρ, ως γνωστόν, έχει τον Ήλιο της στο ζώδιο του Λέοντα και μάλιστα και στον Ωροσκόπο της. Γεγονός το οποίο από τη μια την κάνει, θέλει δεν θέλει, να λάμπει, από την άλλη όμως να γίνεται δεσποτική και κουραστική, κυρίως για τους κοντινούς ανθρώπους της.

Λέων όμως είναι και ο Μπεν Άφλεκ!

Όταν δύο σύντροφοι έχουν τον Ήλιο τους στο ίδιο ζώδιο, μπορεί η φωτιά να θεριεύει, όμως αρχίζουν και οι δύο να προστατεύουν την περιοχή τους και να προσπαθούν να επιβληθούν ο ένας στον άλλο, διότι, πάντοτε, στον θρόνο του Ηλίου υπάρχει χώρος μόνο για έναν.

IMG 7194

Η πρώτη και τελευταία φωτογραφία που ανέβασε η Jennifer στο Instagram με το εκπληκτικό νυφικό Ralph Lauren.

Αin’t  his mama…

Εδώ όμως έρχεται η Σελήνη, που παίζει τον πρώτο και καθοριστικό ρόλο στις προσωπικές μας σχέσεις. Ομοίως, και οι δύο σύντροφοι την έχουν στον Σκορπιό, ένα ζώδιο εξαιρετικά ισχυρό, ερωτικό, παράλληλα όμως ελεγκτικό και άκρως χειριστικό. Αυτό ήταν που έφερε και το τέλος της σχέσης τους πριν από 20 χρόνια. Αλλά, όταν η Σελήνη του ενός είναι μαζί με τη Σελήνη του άλλου, τότε αυτοί οι δύο δεν χωρίζουν ποτέ, όσο και να το προσπαθούν. 

Με τον τρόπο που είναι τοποθετημένες δείχνουν ότι ο άνδρας είναι εκείνος που καταλαβαίνει και καλύπτει τις ανάγκες της γυναίκας, το οποίο είναι και το επιθυμητό σε μία συναστρία. Αν η γυναίκα είναι εκείνη που καλύπτει τις ανάγκες του άνδρα, τότε από σύζυγος γίνεται μητέρα στην σχέση. 

IMG 9095 3

Πρόβα νυφικού για την Jennifer στο μεγαλόπρεπο κτήμα του Ben Affleck στην Georgia.

Ρόλο-κλειδί στη σχέση αυτή παίζει το ερωτικό στοιχείο!

Αυτό φαίνεται αρχικά από την σύνοδο που κάνουν τα φεγγάρια τους στο συγκεκριμένο ζώδιο αλλά κυρίως από τη θέση που έχει ο Άρης στη συναστρία τους. Ο θεός του Πολέμου και του Πάθους θεριεύει την σεξουαλική ορμή σε βαθμό που γίνεται ακόρεστη ερωτική πείνα. Παράλληλα, μεγαλώνει τον ανταγωνισμό και τη χαιρεκακία μεταξύ τους. Μαλώνουν, οργίζονται και δείχνουν μηδενική ανοχή. Υπάρχει μάλιστα και ανταγωνισμός με άλλα ζευγάρια ώστε να φανούν καλύτεροι από εκείνα.

Για τον Μπεν η Τζένιφερ αποτελεί πρότυπο, τον εντυπωσιάζει η προσωπικότητά της και μέσω αυτής τονίζεται και η δική του αυτοπεποίθηση. Για εκείνη όμως ο ενθουσιασμός υπάρχει σε μεγάλο βαθμό μόνο στην αρχή, έπειτα θέλει τον σύντροφο της όλο και λιγότερο.

IMG 9045

20 χρόνια μετά! Η φωτογραφία τραβήχθηκε με φωτογραφική μηχανή πριν από την κυριαρχία των smart phones το 2001 (On The J.Lo)

Τι μέλλει γεννέσθαι;

Η Αφροδίτη της Τζένιφερ, που είναι δείκτης γάμου, είναι στο ζώδιο των Διδύμων. Αυτό μπορεί να είναι εξαιρετικά καλό για τον τρόπο που διαχειρίζεται τα Μέσα και τις δημόσιες σχέσεις της, την προσωπική ζωή όμως την κάνει ασταθή και με πολλές εξαπατήσεις.

Επιπλέον, εάν η ώρα γέννησης είναι η σωστή, η Αφροδίτη της είναι Πρωινός Αστέρας σε Νυχτερινό Ωροσκόπιο, που σημαίνει πώς όσο καλά τοποθετημένη και να είναι στον χάρτη, ποτέ δεν δουλεύει υπέρ του ατόμου. Όσους λαμπρούς και αξιοζήλευτους συντρόφους ή συζύγους και να είχε, η σχέση δεν κατάφεραν να μακροημερεύσει. 

IMG 8932

Ακαταμάχητη Λιονταρίνα στα 53 της χρόνια! Φωτογράφιση-σοκ για την καμπάνια J.Lo Beauty.

Επάνω στην Αφροδίτη της πέφτει ο Κρόνος του Άφλεκ, που κυβερνά τον Οίκο του Γάμου και για τους δύο. Αυτό είναι εξαιρετικά καλό, παρόλο που είναι Κρόνος, διότι φέρνει την κόλλα για να «κολλήσει» το ζευγάρι. Ο Κρόνος του Άφλεκ αναγκάζει την ανέμελη και παιχνιδιάρα Αφροδίτη της Λόπεζ να αναλαμβάνει ευθύνες και καθήκοντα, όπως είπαμε όμως και πιο πάνω, ο έντονος Ήλιος της δεν είναι σίγουρο ότι θα επιτρέψει αυτήν την επιρροή. 

Η όψη αυτή με τον Κρόνο είναι και δείκτης προγαμιαίων συμβολαίων, το οποίο έχουν συνάψει με αυστηρούς όρους οι δυο τους.

IMG 9096 2

To νυφικό που έγινε κατα παραγγελία στον οίκο Ralph Lauren ανέδειξε τις αναλογίες της Lopez.

Όσο κρατά ο μήνας του μέλιτος, όλα θα είναι ρόδινα.

Από τις 9 Σεπτεμβρίου, όμως ο Ερμής ξεκινά να γίνεται ανάδρομος φέρνοντας πολλές αλλαγές σε όσα έχουν συμφωνηθεί και υπογραφεί μεταξύ τους.

Οι εκλείψεις της 25ης Οκτωβρίου και της 7ης Νοεμβρίου γίνονται επάνω στις Σελήνη και των δύο. Την ίδια περίοδο γυρνά ανάδρομος και ο Άρης, που φέρνει μεγάλες συγκρούσεις και κυρίως σωματική και ψυχική εξάντληση.

Η απάντηση λοιπόν, θα έρθει μετά τον Μάρτιο του 2023 οπότε και θα ξεκαθαρίσει το τοπίο μεταξύ τους.

IMG 9203 1

Το εξώφυλλο του περιοδικού People κυκλοφόρησε με selfie του ζευγαριού!

Διαβάστε επίσης: