Από EW Staff
07 Ιουλίου, 2022 @ 18:16
IMG 2895

Το «Halftime» που προβάλλεται ήδη στο Netflix δεν είναι ένα απλό ημερολόγιο συναυλιών, αλλά επικεντρώνεται στην προσωπικότητα και τον ψυχισμό της παγκόσμιας σούπερ σταρ που έχει εμπνεύσει το κοινό εδω και δύο δεκαετίες με την επιμονή της, το πάθος της και το ταλέντο της να προσαρμόζεται σε νέα δεδομένα κάθε εποχή. Το ντοκιμαντέρ μας βάζει για λίγο στις ιδιωτικές στιγμές της Lopez στα παρασκήνια των συναυλιων της, αλλά την βλέπουμε και ως γυναίκα, μητέρα και καλλιτέχνη. Μας δείχνει ακόμα ότι η αυτοπεποίθηση της και η ακαταμάχητη παρουσία της στη σκηνή την έκαναν να αισθάνεται ανταγωνιστική στο Super Bowl Halftime του 2020 όταν έπρεπε να μοιραστεί τον χρόνο αλλά και την σκηνή με την επίσης εκρηκτική Λατίνα Shakira.

IMG 2895
Η Jennifer Lopez σε μία άκρως σαγηνευτική selfie στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

Πρόσφατα η ίδια ανέβασε στο Twitter της “Το Halftime είναι μόνο η αρχή”. Πραγματικά αυτό το ντοκιμαντέρ είναι μόνο η αρχή για το δεύτερο μισό της ζωής της Lopez που γίνεται αυτό το καλοκαίρι 53 ετών. Η ίδια φαίνεται ότι οραματίζεται το μέλλον με μεγάλη αποφασιστικότητα και το ντοκιμαντέρ αυτό είναι η ευκαιρία της να αποδείξει ότι θα συνεχίσει να μας συναρπάζει…no matter what!.

Απολαυστικά ειλικρινής η διάσημη σταρ στο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της, στο μεγαλύτερο μέρος του οποίου
εμφανίζεται εντελώς αμακιγιάριστη!

«Το “Halftime” προσφέρει μια εσωτερική ματιά πίσω από τα φώτα αποκαλύπτοντας τη σκληρότητα του κόσμου του θεάματος αλλα και την αποφασιστικότητα που διακρίνει την ίδια και την κάνει το παγκόσμιο σύμβολο που γνωρίζουμε και θαυμάζουμε. Από τις εμφανίσεις της στην οθόνη και στις συναυλίες της σε όλο τον κόσμο, μέχρι το σόου της στο Super Bowl και την πρόσφατη προεδρική ορκωμοσία, η Jennifer Lopez κερδίζει διότι είναι αεικίνητη!

Διαβάστε επίσης: