Από EW Staff
14 Οκτωβρίου, 2022 @ 20:25
IMG 9788 2

IMG 9785 2

700 εκατομμύρια ώρες πέρασαν οι τηλεθεατές σε όλη τη γη παρακολουθώντας την ανατριχιαστική ιστορία του “Κανίβαλου του Μιλγουόκι”

Η μητέρα του Tony Hughes, ενός εκ των θυμάτων του serial killer, Jeffrey Dahmer ήταν καταπέλτης για τη σειρά Dahmer-Monster: The Jeffrey Dahmer Story η οποία σαρώνει στο Netflix σημειώνοντας το υψηλότερο ρεκόρ τηλεθέασης όλων των εποχών.

Η Shirley Hughes, μητέρα του 12ου θύματος του Dahmer που δολοφονήθηκε σε ηλικία 31 ετών, μίλησε στην εφημερίδα The Guardian και καταδίκασε τη σειρά του Netflix καθώς δεν θεωρεί πως απεικονίζει ακριβώς ότι συνέβη.

IMG 9786 2 2

O γιος της Shirley Hughes του οποίου ο Dahmer είδαμε στην σειρά να…τρώει την καρδιά!
IMG 9788

Σκηνή από την σύλληψη του Jeffrey Dahmer στην πολύκροτη σειρά του Netflix.

Η Shirley Hughes είπε στον Guardian ότι δεν είχε δει όλη την σειρά Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story, το οποίο επικεντρώνει ένα από τα πιο τρομαχτικά επεισόδιά του στον γιο της, ο οποίος ήταν κωφός, δούλευε ως μοντέλο και ήταν μόλις 31 ετών όταν δολοφονήθηκε το 1991. Ωστόσο, η ίδια έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι «δεν συνέβη έτσι». Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: “Δεν έγιναν έτσι τα πράγματα. Δεν καταλαβαίνω πώς χρησιμοποιούν τα ονόματα μας και δείχνουν τέτοια αίσχη!”.

Σήμερα, στα 85 της χρόνια, η πονεμένη μητέρα πρωτοστατεί στο ολοένα αυξανόμενο γκρουπ ανθρώπων που διαμαρτύρονται για την απίστευτη ωμότητα της σειράς. Πρόκειται για μία ομάδα ατόμων που οι περισσότεροι είναι συγγενείς ανθρώπων που δολοφονήθηκαν από τον “Κανίβαλο του Μιλγουόκι” και φυσικά ακόμα υποφέρουν από τις συνέπειες και την δημοσιότητα της σειράς.

IMG 9787

H δίκη του διαβόητου δολοφόνου όπως απεικονίστηκε στην σειρά του Netflix.

Στο παρελθόν η Shirley Hughes παρακολουθούσε συνεχώς τις ποινικές διαδικασίες του Dahmer. Αν και ο Dahmer ήταν γνωστό ότι δεν είχε χρήματα, το 1992, η Shirley Hughes κέρδισε μια δικαστική απόφαση πολιτικού δικαστηρίου που της επέτρεψε να κερδίσει 10 εκατομμύρια δολάρια από οποιαδήποτε χρήματα θα προσφέρονταν στον κατά συρροή δολοφόνο για κινηματογραφικά δικαιώματα, δημοσίευση ή τηλεοπτικά δικαιώματα.

Άραγε για την δραματοποιημένη πολύκροτη μίνι σειρά το Netflix πλήρωσε αντίτιμο στους συγγενείς; Το σήριαλ φαίνεται ότι συνεχίζεται εκτός τηλεοπτικής οθόνης…Διαβάστε επίσης: