Από EW Staff
02 Οκτωβρίου, 2022 @ 13:59

Welcome to the Jeffrey Dahmer show! Από την πρώτη ημέρα προβολής του στις 21 Σεπτεμβρίου το Dahmer του  Ryan Murphy έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων τόσο από τους εκατομμύρια τηλεθεατές όσο και από τις οικογένειες των θυμάτων. Τώρα μία βοηθός παραγωγής έρχεται να προστεθεί στο αρνητικό κλίμα που προκάλεσε η σειρά.

Πρόσφατα, η Kim Alsup ανέβασε tweet στο οποίο έλεγε ότι της φέρθηκαν φρικτά κατά την διάρκεια των γυρισμάτων του περιβόητου πλέον Monster: The Jeffrey Dahmer Story, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Evan Peters ως ο διαβόητος serial killer που δολοφόνησε 17 άντρες και αγόρια από το 1978 έως το 1991. Η βοηθός παραγωγής παραπονέθηκε ότι πολύ συχνά, επειδή είναι μαύρη, την μπέρδευαν με μια άλλη μαύρη συνάδελφό της!  

IMG 9636 3 1

«Δούλεψα σε αυτή την σειρά και ήμουν μία από τις 2 μαύρες γυναίκες στην ομάδα και συνέχισαν να με αποκαλούν το όνομα της άλλης γυναίκας», έγραψε η Κim. «Είχαμε και οι δύο πλεξούδες και έχουμε σκούρο δέρμα αλλά εκείνη είναι 1.75 και εγώ 1.55 …. Ήταν ταπεινωτικό το ότι μας μπέρδευαν διαρκώς…». Μετά την εκτόξευση των κατηγοριών η Alsup έκανε τον λογαριασμό της στο Twitter ιδιωτικό.

Η ίδια μάλιστα δήλωσε ότι δεν έχει ακόμη παρακολουθήσει την σειρά στο Netflix λόγω των απαίσιων αναμνήσεων που έχει από την συνεργασία της. «Δεν θέλω να έχω μετατραυματικά συμπτώματα PTSD», δήλωσε η ίδια στους Los Angeles Times σε νέα συνέντευξη. «Το ίδιο το τρέιλερ μου έδωσε PTSD, γι’ αυτό κατέληξα να γράψω αυτό το tweet και η αλήθεια είναι ότι δεν πίστευα ότι κάποιος θα το διάβαζε».

IMG 9642 2

Κατακρίνοντας τη σειρά ως «μία από τις χειρότερες παραγωγές» στις οποίες έχει εργαστεί ποτέ ως έγχρωμο άτομο, η Alsup ισχυρίστηκε επίσης ότι δεν υπήρχαν διαθέσιμοι θεραπευτές ψυχικής υγείας στα γυρίσματα. Και πρόσθεσε: «Πάντα με φώναζαν το όνομα κάποιου άλλου, το μόνο άλλο μαύρο κορίτσι το οποίο δεν έμοιαζε καθόλου με εμένα ενώ εγώ έμαθα τα ονόματα 300 κομπάρσων».

Η ίδια επισήμανε ότι οι συνθήκες στο χώρο εργασίας βελτιώθηκαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του έκτου επεισοδίου της σειράς, το οποίο γράφτηκε από την Janet Mock και σκηνοθετήθηκε από την Paris Barclay, οι οποίες είναι και οι δύο μαύρες. Ωστόσο, η Alsup είπε ότι, συνολικά, βρήκε την εμπειρία “εξαντλητική!”. Ήταν βέβαια και το θέμα της σειράς…για γερά νεύρα… μπροστά αλλά και όπως φάνηκε και για εκείνους που δούλευαν πίσω από τις κάμερες

Διαβάστε επίσης: