Ο ηθοποιός μέχρι στιγμής δεν είχε μιλήσει πουθενά σχετικά με το τι συνέβη μεταξύ τους.

Από EW Staff
13 Ιουλίου, 2021 @ 16:23
Jason Sudeikis Photo: Shutterstock

Για πρώτη φορά ο Jason Sudeikis σπάει τη σιωπή του σχετικά με τον χωρισμό του από την Olivia Wilde.

Ήταν ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια στο Hollywood, αρραβωνιασμένοι για επτά χρόνια και έχοντας αποκτήσει δύο πανέμορφα αγοράκια. Σίγουρα κανείς δεν περίμενε το “τέλος”, που ήρθε τον περασμένο Νοέμβριο.

Ο ηθοποιός μέχρι στιγμής δεν είχε μιλήσει πουθενά σχετικά με το τι συνέβη μεταξύ τους, όμως η συνέντευξή του στο αμερικανικό GQ στάθηκε η αφορμή να “ανοίξει την καρδιά του”, αν και όπως εξομολογήθηκε “δεν έχει καταλάβει ακόμα ακριβώς τον λόγο που χώρισαν”.

“Θα καταλάβω καλύτερα το γιατί σε έναν χρόνο. Και ακόμα καλύτερα, σε δύο χρόνια, ίσως και σε πέντε”, είπε ο ηθοποιός, ενώ εξήγησε πως όσο τα χρόνια περνάνε, ο πόνος καταλαγιάζει. “Ξέρεις, σιγά-σιγά από ένα βιβλίο της ζωής μου, θα γίνει ένα κεφάλαιο, μετά μία σειρά, μία λέξη και τελικά τίποτα”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Jason Sudeikis
Olivia Wilde και Jason Sudeikis

Βέβαια, αν και θα περίμενε κανείς να υπάρχει κάποιο αρνητικό συναίσθημα ή έστω ένας πληγωμένος εγωισμός, οι δυο τους έχουν καταφέρει να κρατήσουν ένα πολύ πολιτισμένο επίπεδο για χάρη των παιδιών τους, ενώ μοιράζονται την επιμέλειά τους.

“Πρόκειται για μία εμπειρία, που είτε θα μάθεις από αυτή, είτε θα ξεκινήσεις να δικαιολογείσαι για αυτή. Ξέρεις, πάντα αναλαμβάνεις μία ευθύνη, σίγουρα είσαι υπεύθυνος για τις δικές σου πράξεις, αλλά πάντα πρέπει να μάθεις κάτι πέρα από αυτό”, πρόσθεσε ο Jason Sudeikis εξηγώντας πως προτιμά να αντιμετωπίσει τον χωρισμό του σαν ένα μάθημα, “ένα ταξίδι προς την αυτογνωσία και την αυτοβελτίωση”.

Και οι δύο έχουν προχωρήσει στην προσωπική τους ζωή πλέον και όπως όλα δείχνουν, το πρώην ζευγάρι έχει καταφέρει να χειριστεί με τον καλύτερο τρόπο τον χωρισμό του σε σχέση με τα συναισθήματα των παιδιών τους. Μάλιστα, ο ηθοποιός αναφέρει πως προσπαθεί να παρουσιάσει τα νέα δεδομένα στην 4χρονη Daisy και τον 7χρονο Otis σαν “ένα παιχνίδι”, λέγοντας τους πως τώρα έχουν πιο πολλές επιλογές.

Ακόμα και η μετακόμιση από το σπίτι, όπου ζούσαν όλοι μαζί, έχει φέρει χαρά στο πρόσωπο των παιδιών. “Την προηγούμενη φορά, που μπήκε η κόρη μου στο σπίτι, κοιμήθηκε σε ένα ράντσο. Τώρα έχει ένα ολοκαίνουριο τεράστιο κρεβάτι. Έχει πολύ πλάκα να εξερευνούν το σπίτι. Μπήκα στα δωμάτιο τους 15 λεπτά μετά και επικρατούσε ένα χάος”, αστειεύτηκε.

Στο μεταξύ ο ηθοποιός, έχει παραπάνω ελεύθερο χρόνο πλέον για να περάσει με τα παιδιά του, καθώς τα γυρίσματα της σειράς Ted Lasso του Apple TV+ τελείωσαν πρόσφατα, με τη δεύτερη σεζόν να επιστρέφει στις 23 Ιουλίου.

Διαβάστε επίσης: