Ο αγαπημένος Khal Drogo (Jason Momoa) του Game Of Thrones και η Lisa Bonet, αποφάσισαν να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους.

Από EW Staff
13 Ιανουαρίου, 2022 @ 13:41
momoa bonet Photo: Shutterstock

Ο 42χρονος Jason Momoa ανακοίνωσε τον χωρισμό τους με κοινή δήλωση στο Instagram του την Τετάρτη αφού η Lisa Bonet δε διαθέτει λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η ανάρτηση:

«Όλοι έχουμε αισθανθεί την πίεση και τις αλλαγές αυτών των εποχών… Μια επανάσταση ξετυλίγεται και η οικογένειά μας δεν αποτελεί εξαίρεση… αίσθηση από όλα αυτά που συμβαίνουν», ανέφερε η κοινή δήλωση. «Και έτσι μοιραζόμαστε τα νέα μας, ότι χωρίζουμε τους δρόμους μας».

Το μοιραζόμαστε αυτό όχι επειδή πιστεύουμε ότι είναι αξιοσημείωτο, αλλά για να προχωρήσουμε στη ζωή μας με αξιοπρέπεια και ειλικρίνεια», συνεχίζει η δήλωση. “Η αγάπη μεταξύ μας συνεχίζεται, και μεγαλώνει. Ελευθερώνουμε ο ένας τον άλλον για να γίνουμε αυτοί που μαθαίνουμε να είμαστε...”

Και καταλήγει, “Η αφοσίωσή μας στα παιδιά μας είναι ακλόνητη. Τα διδάσκουμε τι είναι δυνατό. Είθε η Αγάπη να Επικρατήσει✨ J & L.”

Το ζευγάρι ξεκίνησε να βγαίνει το 2005 όταν τους γνώρισαν κοινή φίλοι σε ένα τζαζ κλαμπ και παντρεύτηκαν τον Οκτώβριο του 2017.

Έχουν δύο παιδιά – την 12χρονη Lola Iolani και τον 10χρονο Nakoa-Wolf Manakauapo Namakaeha.

Μαζί με την ανακοίνωση, ο Momoa μοιράστηκε πολλές φωτογραφίες στην ανάρτησή του, συμπεριλαμβανομένης μιας από ένα ηλιοβασίλεμα του ουρανού.

momoa1
momoa2
momoa3
momoa4

Ακολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook ★ Instagram ★ Twitter ★ Spotify

Διαβάστε επίσης: