Από EW Staff
07 Οκτωβρίου, 2022 @ 13:49
O Jared Leto εξώφυλλο στο Flaunt magazine!

IMG 9731

O Jared Leto με τον Karl οταν ήταν εν ζωή.

Έχοντας δει τι έκανε ο Jared Leto στον ρόλο του Paolo Gucci στο House Of Gucci, για τον οποίο πήρε ανάμικτες κριτικές αποτελεί έκπληξη το γεγονός της ανάθεσης του ρόλου.

Το έγκυρο Empire magazine αλλά και άλλοι συντάκτες στο Hollywood Reporter & το Variety αναρωτιούνται για το πώς οι έμπιστοι σύμβουλοι του μυθικού Karl Lagerfeld, αποφάσισαν να δώσουν τον περιζήτητο ρόλο του Karl στον Leto! Προσωπικότητες της μόδας όπως οι Paolo Righi, Caroline Lebar και Sébastien Jondeau, οι οποίοι συνεργάστηκαν στενά με τον Lagerfeld σε διαφορετικές χρονικές στιγμές στην περίφημη (και μερικές φορές αμφιλεγόμενη) καριέρα του, θα είναι εκτελεστικοί παραγωγοί στη βιογραφική ταινία, οι αυστηρές λεπτομέρειες της οποίας παραμένουν επτασφράγιστο μυστικό.

IMG 9735

O Leto ποζάρει προκλητικά στο Rolling Stone.

“Ο Κarl ήταν πάντα έμπνευση για εμένα», δήλωσε ο Leto, o οποίos θα κάνει την παραγωγή της ταινίας με τη σύντροφό τoυ Emma Ludbrook. «Ήταν ένας αληθινός πολυμαθής, καλλιτέχνης! Ένας καινοτόμος, ένας ηγέτης και κυρίως, ένας ευγενικός άνθρωπος. Όταν συναντηθήκαμε με την ομάδα του Karl Lagerfeld, μοιραστήκαμε αμέσως ένα δημιουργικό όραμα να κάνουμε μια σεβαστή ωδή στον Karl, ενώ ωθήσαμε τα καλλιτεχνικά όρια του τι μπορεί να είναι μία βιογραφική ταινία. Είμαι τόσο ευγνώμων στους συνεργάτες του “Kaiser της μόδας” που μου επέτρεψαν να συνεχίσουμε το συναρπαστικό ταξίδι της ζωής του Lagerfeld μαζί».

IMG 9737
IMG 9736

Διαβάστε επίσης: