Σπουδαία ηθοποιός. Σπουδαία μητέρα.

Από EW Staff
29 Ιουλίου, 2021 @ 20:28

H Jamie Lee Curtis δηλώνει πολύ περήφανη για το coming out του μικρότερου γιου της ως transgender. Σε πρόσφατη συνέντευξή της η ηθοποιός δήλωσε ότι εκείνη και ο σύζυγός της, Christofer Guest “παρακολουθούσαν με θαυμασμό και υπερηφάνεια τη μεταμόρφωση του γιου τους σε κόρη τους”.

Όπως ανέφερε η ηθοποιός, η 25χρονη Ruby εργάζεται στον τομέα του gaming και σχεδιάζει να παντρευτεί τον αρραβωνιαστικό της, την επόμενη χρονιά. Η πρώτη της κόρη, Annie, είναι 34 χρονών, παντρεμένη και εργάζεται ως χορογράφος.

Αν και μέχρι στιγμής, η Jamie Lee Curtis δεν έχει αποκτήσει εγγόνια, “θα ήθελε πολύ να αποκτήσει σύντομα”, όπως αποκάλυψε στη συνέντευξή της. Βέβαια, η ζωή της είναι ήδη πολύ ευτυχισμένη, όμως πιστεύει ότι ένα εγγόνι θα την ολοκλήρωνε.

Όσο για τη δική της σχέση με τον σύζυγό της, είπε: “Νιώθω ασφαλής, όταν παρκάρω και βλέπω ότι είναι σπίτι. Αυτό είναι μετά από τόσα χρόνια γάμου. Η ασφάλεια να ξέρεις ότι το αυτοκίνητο του είναι στο γκαράζ. Να μην νιώθεις μόνη”.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1984 και κλείνουν 37 χρόνια μαζί τον Δεκέμβριο. Στην προηγούμενη επέτειό τους, η Jamie Lee Curtis είχε δημοσιεύσει μία πολύ γλυκιά ανάρτηση για τον Chris Guest. Συγκεκριμένα, είχε γράψει: “Το χέρι μου στο δικό του. Τότε και τώρα. Συνδεδεμένοι μέσα από τα παιδιά μας και την οικογένειά μας και τους φίλους μας, δημιουργήθηκε αυτή η ένωση στη συναισθηματική μας αλυσίδα, που έχει δει και τους δυο μας στην δόξα μας και την τραγωδία μας”.

Όπως είχε αποκαλύψει παλιότερα η ηθοποιός, είχε δει για πρώτη φορά τον σύζυγό της σε ένα περιοδικό Rolling Stone σε κάτι, που είχε γραφτεί σχετικά με την κυκλοφορία του This Is Spinal Tap. “Τον είδα κι αμέσως είπα ότι αυτόν τον άντρα θα τον παντρευτώ. Την επόμενη μέρα πήρα τον μάνατζέρ του, του έδωσα τον αριθμό μου και του είπα αν θέλει να με καλέσει”, είχε πει η Jamie Lee Curtis.

Έπειτα πρόσθεσε: “Δεν τηλεφώνησε. Προχώρησα τη ζωή μου, βρήκα έναν γλυκό άντρα, όμως τελικά δεν πήγε καλά. Την ημέρα, που χωρίσαμε, πήγα για φαγητό με φίλους σε ένα εστιατόριο. Τρία τραπέζια πιο πέρα καθόταν ο Chris Guest. Μου έκανε νόημα και του κούνησα το χέρι μου. Δεν κοιταχτήκαμε ξανά. Όταν έφυγε, μου έκανε νόημα σαν μου λέει: θα τα πούμε. Και την άλλη μέρα χτύπησε το τηλέφωνο… Τελικά, 8 Αυγούστου ερωτευτήκαμε!”.

Διαβάστε επίσης: