Ο αγαπητός ηθοποιός δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του και τα λόγια του προκαλούν συγκίνηση.

Από EW Staff
21 Ιουνίου, 2021 @ 15:21

O James Michael Tyler, ο ηθοποιός που υποδυόταν τον διάσημο Gunther των Friends, δηλαδή τον ιδιοκτήτη του ιστορικού καφέ Central Park, αποκάλυψε πρόσφατα στο NBC πως τα τελευταία τέσσερα χρόνια δίνει μάχη με τον καρκίνο του προστάτη. 

Όπως εξήγησε, η διάγνωση του έγινε το 2018, όμως ήταν ήδη πολύ αργά, καθώς ο καρκίνος είχε προλάβει να προχωρήσει σε μεγαλύτερο βαθμό. Κατά τη διάρκεια της πανδημίας μάλιστα, ο ηθοποιός παρέλυσε από τη μέση και κάτω εξαιτίας κάποιων ογκίδιων στη σπονδυλική του στήλη, που μεγάλωσαν. 

“Η δική μου πρόγνωση είναι πως… πρόκειται για το 4ο στάδιο. Λίγο αργά για να μάθεις ότι έχεις καρκίνο, οπότε, ξέρετε, πιθανότατα, θα με κερδίσει”, εξήγησε ο James Michael Tyler, ενώ αναφέρθηκε και στην απουσία του από το reunion των Friends. 

Credit: Today Show Twitter

“Ήθελα πολύ να είμαι μέρος αυτού και τελικά να ανέβω τουλάχιστον στη σκηνή μαζί τους και να μπορέσω να συμμετέχω σε όσα έκαναν. Ήταν γλυκόπικρο, ειλικρινά. Χάρηκα πάρα πολύ που με συμπεριέλαβαν. Ήταν δική μου απόφαση να μη λάβω μέρος με τη φυσική μου παρουσία, αλλά να εμφανιστώ στο Zoom. Βασικά δεν ήθελα να είμαι αυτός, που θα χαλάσει το κέφι. Κατάλαβες; Δεν ήθελα να είμαι ο “Α, επί τη ευκαιρία, ο Gunther έχει καρκίνο”, δήλωσε ο ηθοποιός.

Στην ερώτηση αν οι παραγωγοί γνώριζαν τη σοβαρότητα της κατάστασης του, απάντησε πως είχαν επικοινωνήσει μαζί του, όπως και ο David Schwimmer και ήξεραν τα πάντα. 

Προς το παρόν ο ηθοποιός κάνει χημειοθεραπείες και έχοντας περάσει πολύ δύσκολα ζώντας με τον καρκίνο, συμβουλεύει τον κόσμο να πηγαίνει τακτικά για εξετάσεις, προκειμένου να μπορούν να προλάβουν τυχόν ανεπιθύμητα ενδεχόμενα.

“Ο στόχος μου την προηγούμενη χρονιά ήταν να είμαι εδώ στα 59α γένεθλιά μου. Το κατάφερα. Τώρα ο στόχος μου είναι να βοηθήσω να σωθεί έστω και μία ζωή”, επισήμανε ο Tyler συγκινημένος. 

Διαβάστε επίσης: