Από EW Staff
09 Αυγούστου, 2022 @ 14:53
O James Franco στο εξώφυλλο του αμερικανικού Rolling Stone.

Η κόρη του Fidel Castro υποστηρίζει 100% την επιλογή του James Franco στο ρόλο του πατέρα της στην πολυαναμενόμενη βιογραφία της “Alina of Cuba”.

Την ίδια στιγμή που οι Λατίνοι ηθοποιοί, όπως ο βραβευμένος με Emmy, John Leguizamo, επικρίνουν το casting του James Franco για το ρόλο του γνωστού ηγέτη της Κούβας Fidel Castro, η κόρη του Alina Fernández στηρίζει απόλυτα τον διάσημο ηθοποιό.

IMG 5101 2

Στόχος των επικριτικών σχολίων και η κόρη του Castro, Alina Fernandez!

Η αντικομμουνίστρια ακτιβίστρια υποστηρίζει πως η ταινία με θέμα τη ζωή της είναι σχεδόν απολύτως λατινογενής τόσο από πλευράς ηθοποιών όσο και λοιπών συντελεστών πίσω από τις κάμερες. Η έντονη στήριξη όμως της Alina στον Franco είναι από την άλλη η καλύτερη απάντηση στους Λατίνους ηθοποιούς που θεωρούν πως για άλλη μια φορά το Hollywood τους αποκλείει από μεγάλες παραγωγές.

“Προφανώς και επελέγη επειδή μοιάζει και εμφανισιακά με τον πατέρα μου” δηλώνει η Alina για τον Franco που θα υποδυθεί τον Fidel Castro στην επερχόμενη ανεξάρτητη ταινία Alina of Cuba σε σκηνοθεσία του Miguel Bardem.

IMG 5104 1

Πραγματικά πολεμικό κλίμα αντιπαράθεσης δημιούργησε η επιλογή του Franco στο ρόλο του εμβληματικού ηγέτη της Κούβας!

Παρά την αδικαιολόγητη πολεμική που δέχεται η Alina σημειώνει πως “Το σημαντικότερο είναι πως υπάρχει ακόμα ενδιαφέρον για την Κούβα και συζητείται το μέλλον της”.

Ο James Franco βρέθηκε τον Ιούλιο στη Μύκονο με τη μόνιμη σύντροφό του, Ιsabel Pakzad η οποία είναι Ελληνικής καταγωγής και έχει μεγαλώσει στην Βουλιαγμένη. Το ζευγάρι είναι μαζί από το Νοέμβριο του 2017. Στη Μύκονο δεν κρύβονταν από τους φωτογράφους και μάλιστα διασκέδασαν ένα βράδι και στο δημοφιλέστατο Lio που ανήκει στο Pacha Group από την Ibiza.

24da0b7a a99e 4768 a216 60b640876d52

To περιζήτητο ζευγάρι στη Μύκονο στο πολύ hot, Lio στην καρδιά της Χώρας της Μυκόνου!
IMG 5109 2

O James Franco στο εξώφυλλο του Vanity Fair Italia αφοπλιστικά ειλικρινής αποκαλύπτει:”Έχω υπάρξει κακό παιδί!”.

Διαβάστε επίσης: