Η πλοκή ακολουθεί τον James Reece (Pratt), μετά την επίθεση, που έστησε εναντίον του μία ολόκληρη διμοιρία του Ναυτικού, κατά τη διάρκεια μίας μυστικής αποστολής.

Από EW Staff
27 Ιουλίου, 2021 @ 23:58

O Jai Courtney ετοιμάζεται να συμμετέχει στο καστ της νέας σειράς του Amazon Prime Video με τίτλο “The Terminal List”, στο πλευρό του Chris Pratt. 

Η πλοκή ακολουθεί τον James Reece (Pratt), μετά την επίθεση, που έστησε εναντίον του μία ολόκληρη διμοιρία του Ναυτικού, κατά τη διάρκεια μίας μυστικής αποστολής. Ο Reece επιστρέφει στο σπίτι του και στην οικογένειά του έχοντας όμως, πολλά ερωτηματικά σχετικά με το συμβάν, αλλά και το αν ευθύνεται ο ίδιος για αυτό. Καθώς, όμως νέα στοιχεία βγαίνουν στην επιφάνεια, καταλαβαίνει πως σκοτεινές δυνάμεις δουλεύουν εναντίον του, θέτοντας σε κίνδυνο όχι μόνο τη δική του ζωή, αλλά και όσων αγαπάει. 

Ο Courtney θα εμφανιστεί σε guest ρόλο ως ο Steve Horn, ένας δισεκατομμυριούχος, που είναι πίσω από τη βιομηχανία Capstone, έναν τεράστιο κολοσσό, που ασχολείται από φαρμακευτικά είδη μέχρι και υψηλή ραπτική. Αλλά η μεγάλη αγάπη του Horn είναι ο στρατός. Ξαφνικά, η επιρροή του Horn γίνεται τόσο απειλητική, που θα τον βάλει σίγουρα στο στόχαστρο του Reece. 

H επόμενη συμμετοχή του Courtney σε ταινία θα είναι στο “The Suicide Squad” στον ρόλο του Captain Boomerang. Οι υπόλοιποι ρόλοι του αφορούν τις ταινίες “Terminator Genisys”, “Divergent”, “A Good Day to Die Hard” και “Jack Reacher”.

Η σειρά “The Terminal List” είναι βασισμένη στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Jack Carr, ο οποίος θα συμμετέχει στη δημιουργία της, αναλαμβάνοντας τον ρόλο του παραγωγού. Το σενάριο υπογράφει ο David DiGilio, ενώ τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο Antoine Fuqua. H σειρά είναι συμπαραγωγή των Amazon Studios και Civic Center Media σε συνεργασία με το τηλεοπτικό δίκτυο MRC Television.

Διαβάστε επίσης: