Οι θαυμαστές αναμένουν με αγωνία τι απέγινε ο μικρός Harrison.

Από EW Staff
10 Σεπτεμβρίου, 2021 @ 19:27
DEXTER: NEW BLOOD (L-R): Jack Alcott as Randell and Michael C. Hall as Dexter

Ένα από τα πολλά φλέγοντα ερωτήματα σχετικά με την επιστροφή του Dexter τον Νοέμβριο στο Showtime, είναι αν θα μάθουμε τι συνέβη στον μικρό Harrison, τον γιο του serial killer που εγκατέλειψε στο φινάλε το 2013.

Ο Jack Alcott (The Good Lord Bird), είναι ο νεαρός ηθοποιός που έχει αναλάβει να υποδυθεί τον Harrison στο “Dexter: New Blood” και το Entertainment Weekly εξασφάλισε κάποιες αποκλειστικές του δηλώσεις.

ENTERTAINMENT WEEKLY: Είσαι θαυμαστής της σειράς “Dexter”;
JACK ALCOTT: 
Δεν έχω παρακολουθήσει ποτέ τη σειρά. Είχα φίλους και μέλη της οικογένειας που το λάτρεψαν, αλλά δεν είχα δει ποτέ ούτε ένα επεισόδιο. Το μόνο που ήξερα είναι ότι είχε… αίμα …. σκοτώνει ανθρώπους. Αυτό ήταν κυριολεκτικά το μόνο που γνώριζα.

Όταν συναντήθηκες για πρώτη φορά με τους σεναριογράφους, θέλησες να μάθεις αν ο Harrison θα καταλήξει κι αυτός δολοφόνος;
Στις αρχικές ακροάσεις ο χαρακτήρας μου ονομαζόταν Randall. Το μόνο που ήξερα ήταν ότι ήμουν ένας χαρακτήρας που είχε μια ουσιαστική αλληλεπίδραση με τον Dexter. Αυτό ήταν το μόνο που ήξερα μέχρι να διαβάσω τη χημεία μου με τον Michael C. Hall. Τότε ήμουν σαν, “ω Θεέ μου”. Μετά μου έστειλαν μια άλλη σκηνή όπου το όνομά μου δεν ήταν πια Randall. Ήταν Harrison!

Αφού δεν είχα δει κανένα επεισόδιο, σκέφτηκα εντάξει, σαφώς αυτή η αλλαγή ονόματος είναι σημαντική. Έκανα λίγη έρευνα και συνειδητοποίησα ότι είμαι γιος του. Τότε άρχισα να παρακολουθώ τη σειρά προς το τέλος της διαδικασίας της οντισιόν, όταν ένας από τους εκτελεστικούς παραγωγούς τηλεφώνησε για να μου δώσει συμβουλές για το πώς να προετοιμαστώ. Τους είπα  ότι λυπάμαι πολύ γιατί είχα παρακολουθήσει μόνο την πρώτη σεζόν. Είχα υπολογίσει τον χρόνο μου και μου έβγαιναν επτά επεισόδια την ημέρα, οπότε πίστευα ότι θα μπορούσα να ολοκληρώσω όλη τη σειρά μέχρι να ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Και τότε μου είπε: “Μην το κάνεις αυτό, φίλε. Είσαι ο γιος του Dexter. Το να να μην ξέρεις τι συμβαίνει θα είναι πλεονέκτημα για σένα στον ρόλο”.

Jack Alcott publicity CR: Peter Mellekas

Υποθέτουμε ότι ο Harrison δεν είναι πολύ ευχαριστημένος με τον μπαμπά του, αφού τον εγκατέλειψε!
Έχει περάσει πολύς καιρός και δεν τον έχω δει και τον ψάχνω. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ο Harrison πέρασε πολύ δύσκολα τα τελευταία οκτώ χρόνια. Μαθαίνει όμως ότι ο μπαμπάς του δεν είναι νεκρός και πηγαίνει να τον βρει. Αυτό βλέπετε στα πρώτα επεισόδια, έναν μυστηριώδη καταδιώκτη, όμως εγώ είμαι που τον ακολουθώ, προσπαθώ να επιβεβαιώσω την ταυτότητά του. Επιτέλους μπορώ να τον δω και να τον αντιμετωπίσω. Είναι απλώς μια συναρπαστική σκηνή και θέλω να πω σε αυτό το σημείο, πως κάθε σκηνή που είχα να κάνω με τον Michael C. Hall, ήταν απλώς ό,τι καλύτερο!

Ανακαλύπτεις ποιος είναι πραγματικά ο μπαμπάς σου;
Η σειρά αφορά την ανάπτυξη της σχέσης μας και ότι είμαστε δύο άνθρωποι που δεν γνωριζόμαστε και θέλουμε να το διορθώσουμε. Είναι πολλά τα μυστικά, μόνο αυτό μπορώ να πω.

Ως ηθοποιός, σκέφτηκες ποτέ στα γυρίσματα ότι όλο αυτό θα μπορούσε να είχε συνέχεια, με ένα spin-off για παράδειγμα, με εσένα;
Για να είμαι ειλικρινής, όχι. Έχω κάνει πολύ λίγα πράγματα στην καριέρα μου και τα δύο μεγαλύτερα ήταν στο Showtime. Θα μου άρεσε να κάνω περισσότερα πράγματα μαζί τους, αλλά αυτό δεν ήταν ποτέ στο μυαλό μου, για το αν δηλαδή αυτή η ιστορία συνεχίζεται είτε όχι.

Η σειρά “Dexter: New Blood” θα κυκλοφορήσει με 10 επεισόδια στις 7 Νοεμβρίου!

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: