Κυκλοφορεί την Παρασκευή 23 Ιουλίου.

Από EW Staff
21 Ιουλίου, 2021 @ 13:32

Κι εκεί που ολόκληρη η Αμερική παρακολουθούσε τον τελικό του ΝΒΑ με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να σαρώνει, μεταδόθηκε ένα διαφημιστικό και μάθαμε όλοι, για τον πολυαναμενόμενο νέο δίσκο του Kanye West με τίτλο “Donda“, που μας τον υπόσχεται από πέρυσι.

Το διαφημιστικό αφορούσε τα ακουστικά Beats. Πρωταγωνιστεί η ταχύτερη γυναίκα της Αμερικής, η γνωστή σπρίντερ Sha’Carri Richardson και στο ένα λεπτό που διαρκεί ακούγεται ένα απόσπασμα από το καινούργιο κομμάτι του Kanye West που λέγεται «No Child Left Behind». Διαβάζουμε σχετικά στα credits: «Scored and edited by Kanye West. Featured track is “No Child Left Behind”. DONDA is officially out in 48 hours!», οπότε ο δίσκος θα κυκλοφορήσει στις 23 Ιουλίου.

Για όσους βιάζονται περισσότερο, υπάρχει κι ένα livestream event μέσω Apple Music την Πέμπτη στις 8 PM ET που λέγεται «DONDA listening event» με μία πρώτη ακρόαση του άλμπουμ. Ο ίδιος ο Kanye θα είναι ο oικοδεσπότης του listening party που θα μεταδοθεί ζωντανά από το Mercedes-Benz Stadium στην Ατλάντα.

Το τελευταίο στούντιο άλμπουμ του Kanye West ήταν το γκόσπελ «Jesus Is King» το 2019.

Διαβάστε επίσης: