Isaiah Stokes: Κατηγορείται για φόνο δετέρου βαθμού και παράνομη οπλοκατοχή
Δύσκολα τα πράγματα αν τελικά αποδειχθεί ένοχος.

Αντιμέτωπος με τις αρχές είναι ο ηθοποιός Isaiah Stokes, καθώς κατηγορείται για τον φόνο ενός άνδρα στο Queens της Νέας Υόρκης τον περασμένο Φεβρουάριο.
Ο 37χρονος Tyrone Jones δέχτηκε 11 πυροβολισμούς, ενώ βρισκόταν μέσα στο αμάξι του. Κατέληξε λίγα λεπτά αργότερα, λόγω ακατάσχετης αιμορραγίας.
Σύμφωνα με τις δηλώσεις του τοπικού αστυνομικού τμήματος, υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία (βίντεο από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης) που δείχνουν τον ηθοποιό να πλησιάζει το παρκαρισμένο αμάξι του, λίγη ώρα πριν τον θάνατο του 37χρονου.
“Ο Strokes κατηγορείται ότι πυροβόλησε 11 φορές κατά την διάρκεια αυτού του απρόβλεπτου απογευματινού περιστατικού”, αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της δικηγόρου Melinda Katz. “Η βία με τα όπλα είναι πολύ διαδεδομένη στις γειτονιές μας. Δεν θα το αφήσουμε να γίνει κανόνας”, συνεχίζει.
Ακόμα, ο ηθοποιός δεν έχει κάνει καμία σχετική δήλωση, ενώ παραμένει άγνωστο το κίνητρό του. Παρ’ όλα αυτά αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 25 χρόνων, αν τελικά αποδειχτεί ένοχος.
Οι δικηγόροι του αρνήθηκαν επίσης να κάνουν οποιοδήποτε σχετικό σχόλιο.
Διαβάστε επίσης: