Η Troian Bellisario έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της!

Από EW Staff
10 Ιουνίου, 2021 @ 16:43

Η ηθοποιός της σειράς “Pretty Little Liars” με μία δημοσίευση στο Instagram ανακοίνωσε πως η οικογένεια της με τον Patrick J. Adams μεγάλωσε, καθώς γεννήθηκε η κόρη τoυς και αδερφή της 2χρονης Aurora.

“Η δεσποινίς Elliot Rowena Adams ήρθε σε εμάς στις 15 Μαΐου, κάτω από πολύ άγριες συνθήκες. Πρόκειται για ένα κύμα νέου αέρα σε αυτή την οικογένεια. Καλώς ήρθες, αγάπη μου”, έγραψε η Bellisario στη λεζάντα μιας φωτογραφίας, που τη δείχνει να κρατάει την κόρη της στην αγκαλιά της.


Ο πατέρας της και πρωταγωνιστής της σειράς Suits, δημοσίευσε επίσης μία φωτογραφία στον λογαριασμό του, όπου η μικρή Elliot κρατάει με το μικρό της χεράκι το δάχτυλό του.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας, έγραψε: “Καλώς ήρθες στο λούνα παρκ, δεσποινίς Elliot Rowena Adams. Εύχομαι η ζωή σου να είναι τόσο μοναδική και συναρπαστική, όπως και ο ερχομός σου”.


Το ζευγάρι είναι παντρεμένο από το 2016 και ζουν μαζί μία πολύ ευτυχισμένη ζωή, όπως μαρτυρούν τα στιγμιότυπα, που μοιράζονται στα social media από την καθημερινότητά τους. Η μικρή τους κόρη Aurora είχε συμπληρώσει την ευτυχία τους, ενώ τώρα η Elliot ήρθε να την ολοκληρώσει.

Διαβάστε επίσης: