Από EW Staff
14 Σεπτεμβρίου, 2022 @ 21:26
H δωρική ομορφιά και το ταλέντο της Ιrene Papas την οδήγησαν κατευθείαν στο Χόλιγουντ!

IMG 9319

H ανεπανάληπτα ταλαντούχα και σαγηνευτική Ελληνίδα ηθοποιός στο εξώφυλλο του Ιταλικού Tempo.


H θρυλική ηθοποιός και πρέσβειρα της Ελλάδας σε ολόκληρο τον κόσμο Irene Papas πέρασε στην αιωνιότητα στα 96 της χρόνια για να «συναντήσει» τον μεγάλο έρωτα της ζωής της: Tον έναν και μοναδικό Marlon Brando. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα στη New York Post, το 2004, λίγο μετά το θάνατο του Brando, η Irene Papas είχε για πρώτη φορά μιλήσει ανοιχτά στην ιταλική εφημερίδα «Corriere Della Sera» για το ειδύλλιό της με τον σπουδαίο ηθοποιό και μυθικό ίνδαλμα του κινηματογράφου: «Δεν έχω αγαπήσει κανέναν άλλον άντρα όπως αγάπησα τον Marlon. Ήταν το μεγάλο πάθος της ζωής μου, ο άνδρας για τον οποίο νοιαζόμουν πραγματικά και τον οποίο θαύμαζα απόλυτα, δύο πράγματα που γενικά είναι δύσκολο να συμβιβαστούν».

IMG 9320

Ο Μarlon στην κλασική πλέον λήψη του στο εξώφυλλο του αμερικανικού Entertainment Weekly!

Δύο μοναδικοί ηθοποιοί, δύο ιερά τέρατα της έβδομης τέχνης που αγαπήθηκαν όταν εκείνος ήταν 30 ετών και εκείνη 24, πήραν χωριστούς δρόμους, συναντήθηκαν για τελευταία φορά το 1999 όταν ο Brando επισκέφθηκε την Ελλάδα και τώρα, 18 χρόνια μετά τον θάνατο του θρυλικού Brando, ξανασμίγουν…

IMG 9318

Σε ένα ακόμα διεθνές εξώφυλλο του ’60.
IMG 9323

“Για πάντα νέος”…ο Βrando στο Ιταλικό GQ.
IMG 9317 1


Με ομορφιά αρχαίου αγάλματος η Ελληνίδα ηθοποιός από το Χιλιομόδι κατέκτησε το Χόλιγουντ με το ταλέντο και την προσωπικότητα της. Σε μία εποχή στην οποία ήταν αδύνατον για έναν ηθοποιό έστω και να φανταστεί την παγκόσμια αναγνώριση.
IMG 9321

Ο μύθος Marlon Brando παραμένει ακόμα ζωντανός στην pop κουλτούρα.

Listen to me Marlon... Το πιο συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ που έγινε ποτέ για το ιερό τέρας του κινηματογράφου. Βλέποντας το μπορείτε να καταλάβετε καλύτερα τις αντιφάσεις του χαρακτήρα του Αμερικανού super star αλλά και τη σαγήνη που ασκούσε στις γυναίκες, συμπεριλαμβανομένης και της Ειρήνη Παπά που δήλωσε απερίφραστα τον έρωτά της για το θρυλικό ίνδαλμα της 7ης τέχνης.


Listen To Me Marlon… μπορείτε να απολαύσετε το ντοκιμαντέρ στο Amazon Prime Video.

Διαβάστε επίσης: