Η πρώτη σεζόν τα πήγε περίφημα στο Netflix.

Από EW Staff
12 Αυγούστου, 2021 @ 16:39

Το δίκτυο Netflix κυκλοφόρησε πριν από λίγο το επίσημο teaser του νέου κύκλου της τηλεοπτικής σειράς “Into The Night” (Μέσα στη Νύχτα), ανακοινώνοντας παράλληλα ότι θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Σεπτεμβρίου.

Η μεταποκαλυπτική σειρά βασίζεται στη νουβέλα “The Old Axolotl” του Jacek Dukaj και πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί Jan Bijvoet, Nabil Mallat, Pauline Etienne, Laurent Capelluto, Stefano Cassetti και Astrid Whettnall.

Η σειρά αφηγείται την ιστορία διάσωσης της ανθρωπότητας ενόψει μιας κοσμικής καταστροφής που συμβαίνει κατά τη διάρκεια μιας αεροπορικής πτήσης από τις Βρυξέλλες.

Η υπόθεση του δεύτερου κύκλου του “Into The Night”

Στο τέλος της πρώτης σεζόν, αφήσαμε τους επιβάτες της Πτήσης 21 να έχουν καταφύγει σε ένα παλιό σοβιετικό στρατιωτικό καταφύγιο στη Βουλγαρία, για να προστατευτούν από τον ήλιο. Δυστυχώς όμως, η ανακούφισή τους τελειώνει απότομα όταν ένα ατύχημα καταστρέφει ένα μέρος των προμηθειών τους σε τρόφιμα. Καθώς αναγκάζονται ξαφνικά να επιστρέψουν στην επιφάνεια, πρέπει να ταξιδέψουν ως την Παγκόσμια Τράπεζα Σπόρων στη Νορβηγία, σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να εξασφαλίσουν την επιβίωσή τους. Αλλά δεν είναι οι μόνοι που είχαν αυτήν την ιδέα… Στο όνομα του κοινού καλού, η ομάδα μας θα πρέπει να χωριστεί, να συμφιλιωθεί με τους στρατιωτικούς που την φιλοξενούν και να κάνει θυσίες σε έναν αγώνα ενάντια στον χρόνο.

Σε περίπτωση που δεν την έχετε ξεκινήσει ακόμα, μην το αμελήσετε!

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: