Μεγάλα ονόματα ηθοποιών και στη νέα σεζόν της ανθολογικής σειράς. Ανυπομονούμε!

Από EW Staff
13 Αυγούστου, 2021 @ 17:30
Impeachment: American Crime Story | Official Trailer | FX https://www.youtube.com/watch?v=rtipQ3EsGWo CR: FX

Μετά από μια σειρά από teaser στα οποία είδαμε την ηθοποιό Beanie Feldstein ως Monica Lewinsky, το FX κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο trailer για το Impeachment: American Crime Story, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά τον Bill Clinton (Clive Owen), τη Hillary Clinton (Edie Falco), τη Linda Tripp (Sarah Paulson) και πολλές ακόμα εντυπωσιακές μεταμορφώσεις ηθοποιών.

Η τρίτη σεζόν της ανθολογικής σειράς περιγράφει το σκάνδαλο που προκάλεσε η παράνομη ερωτική σχέση που διατηρούσε ο τότε πρόεδρος των ΗΠΑ, Bill Clinton, με τη νεαρή μαθητευομένη του Λευκού Οίκου, Monica Lewinsky. Η Lewinsky υπηρέτησε ως ασκούμενη ξεκινώντας το 1995, αργότερε παρέμεινε με αμειβόμενο ρόλο και δήλωσε ότι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, είχε εννέα σεξουαλικές συναντήσεις με τον Clinton.

Όπως θα δείτε και στο trailer που ακολουθεί, ο Owen επαναλαμβάνει μάλιστα και τη διάσημη πλέον φράση «Δεν είχα σεξουαλικές σχέσεις με εκείνη τη γυναίκα», την οποία επαναλάμβανε συνεχώς στο αμερικανικό κοινό.

Το Impeachment ακολουθεί σε μεγάλο βαθμό τις ιστορίες των γυναικών Lewinsky, Tripp και Paula Jones. Η Tripp ήταν ο πιο έμπιστος άνθρωπος της Lewinsky και ηχογράφησε κρυφά τις τηλεφωνικές τoυς συνομιλίες για να τις παρουσιάσει ως αποδεικτικά στοιχεία, ενώ η Jones μήνυσε τον Clinton για σεξουαλική παρενόχληση.

Το “Impeachment: American Crime Story” θα κάνει πρεμιέρα στο FX στις 7 Σεπτεμβρίου.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: