Η Allison Tripp, βούρκωσε μιλώντας για τον υποστηρικτικό τρόπο με τον οποίο η Sarah Paulson ενσάρκωσε τη μητέρα της στο Impeachment: American Crime Story και ελπίζει η σειρά να φέρει επιτέλους ηρεμία στην Monica Lewinsky.

Από EW Staff
08 Νοεμβρίου, 2021 @ 17:41
Impeachment: American Crime Story "Exiles” Episode 1 (Airs Tuesday, September 7) -- Pictured: (l-r) Sarah Paulson as Linda Tripp, Beanie Feldstein as Monica Lewinsky. CR: Tina Thorpe/FX

Η ίδια ωστόσο, δεν ήταν σίγουρη τι να περιμένει από την σειράImpeachment: American Crime Story όταν αυτή έκανε πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο. Πριν δύο δεκαετίες, η μητέρα της,Linda Tripp, δαιμονοποιήθηκε και γελοιοποιήθηκε, όταν παρέδωσε ακουστικό υλικό των συζητήσεων της με τηνMonica Lewinsky, που οδήγησαν στην παραπομπή τουBill Clinton το 1998. Η Linda πέθανε πέρυσι και η Allison θρηνούσε ακόμα τον χαμό της, όταν το πρώτο επεισόδιο βγήκε στον αέρα το φθινόπωρο του ’21.

ΗAllison, μητέρα τεσσάρων παιδιών που ζει στην Βιρτζίνια, γνώριζε πως μια ακόμη αρνητική απεικόνιση της μητέρας της θα έβγαινε στη δημοσιότητα με αφορμή τον πρόσφατο χαμό της, ιδιαίτερα όταν ενημερώθηκε πως ηLewinsky θα ήταν παραγωγός της σειράς.

Ήμουν προκατειλημμένη όταν προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο, γιατί πίστευα πως με τηνMonica παραγωγό, το πράγμα θα στράβωνε

Ωστόσο, μετά τα πρώτα εννέα επεισόδια, η ίδια δήλωσε συγκινημένη από την θετική απεικόνιση όλων των γυναικείων χαρακτήρων, συμπεριλαμβανομένης και της μητέρας της. Μιλώντας για τηνLewinsky, ηAllison δήλωσε:

Τη στηρίζω στο γεγονός ότι μοιράστηκε όσα μοιράστηκε. Πρέπει να ήταν πολύ δύσκολο για την ίδια. Εύχομαι το γεγονός αυτό να της έδωσε ένα αίσθημα ελευθερίας

ΗAllison ήταν ακόμη έφηβη όταν γνώρισε την Monica Lewinsky και την γνώριζε τελείως επιφανειακά από την επαφή που είχε η μητέρα της μαζί της. Η ίδια αναρωτιέται αν ηLewinsky έπαιξε κάποιο ρόλο στην ακριβή απεικόνιση της οικογενειακής ζωής τωνTripps, αφού όπως η ίδια ανέφερε όλες οι λεπτομέρειες είναι αληθείς, από τα έργα τέχνης στους τοίχους μέχρι το χρώμα της πορσελάνης τους. Ήταν, σύμφωνα με αναφορές της, σαν να έμπαινε και πάλι στο πατρικό της.

Ούτε εκείνη ούτε ηLinda, έκαναν ψυχοθεραπεια ύστερα από το σκάνδαλο, ωστόσο ξεπέρασαν τα τραύματα τους μέσα από την ενασχόληση τους με τα άλογα. Αυτό το διάστημα, κάθε φορά που η Allison βρίσκεται αντιμέτωπη με τον θρήνο ή οποιοδήποτε έντονο συναίσθημα, κάνει ιππασία. ΗLinda, προσπάθησε να προστατέψει τα παιδιά της από τον πόνο που ένιωθε η ίδια- γελώντας με σκληρές παρωδίες που την εξεφτέλιζαν όπως εκείνη τουJohn Goodman στο Saturday Night Live.

Για την Sarah Paulson που υποδύεται την μητέρα της Linda, η Allison λέει πως αν την συναντούσε από κοντά “μάλλον θα ήθελα να της δώσω μια τεράστια αγκαλιά, και το λέω με κάθε ειλικρίνια”.

Σε προηγούμενη συνέντευξη της στοVanity Fair, ηAllison είπε, πως η μητέρα της απεικονίζεται πλέον με πιο θετικό τρόπο από όσο ήταν εν ζωή, γεγονός που την χαροποιεί, καθώς η σειρά δείχνει στον κόσμο μια άλλη πλευρά της.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: