Το βιβλίο της επιτυχημένης Αμερικανίδας συγγραφέως κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Διόπτρα.

Από EW Staff
27 Σεπτεμβρίου, 2021 @ 12:50

Από μία πολυγραφότατη μυθιστοριογράφο, που μας έχει δώσει σημαντικά δείγματα γραφής, ήρθε το “Ήμασταν Ψεύτες” από τις Εκδόσεις Διόπτρα, βιβλίο-φαινόμενο στο BookTok, για να βρει τη θέση του στη βιβλιοθήκη σας.

“Ξάπλωσα στο σκοτεινό δωμάτιο νιώθοντας απεγνωσμένη λύπη για τον εαυτό μου. Η επιλεκτική αμνησία μου δε βοηθά τα φαντάσματα της μνήμης να συναρμολογήσουν τη μέρα του ατυχήματος. Από εκείνο το καλοκαίρι θυμάμαι… Να ερωτεύομαι τον Γκατ… Το τριαντάφυλλό του για τη Ρακέλ και τη νύχτα μου γεμάτη κρασί και θυμό… Το νυχτερινό κολύμπι… Να φιλάω τον Γκατ στη σοφίτα…Την κούνια από ένα παλιό λάστιχο αυτοκινήτου, το υπόγειο, το περιμετρικό μονοπάτι… Τον Γκατ να με βλέπει να αιμορραγώ…Το χέρι της Μίρεν να κρατάει ένα δοχείο με βενζίνη…Τα πόδια του Τζόνι να τρέχουν κατεβαίνοντας προς το λεμβοστάσιο… Και εμάς τους τέσσερις ψεύτες να γελάμε… Εγώ, ο Τζόνι, η Μίρεν και ο Γκατ… Ποιοι ήμασταν; Πού ήμασταν; Δεν ξέρω…”

Να υπογραμμίσουμε ότι το “Ήμασταν Ψεύτες” (όπως και η “Γνήσια Απάτη”, της ίδιας) ήταν για καιρό best seller στη λίστα των New York Times. Άλλα βιβλία της Emily Lockhart (η οποία είναι πολύ επιτυχημένη, Αμερικανίδα συγγραφέας παιδικών εικονογραφημάτων, μυθιστορημάτων νεαρών ενηλίκων και μυθοπλασίας ενηλίκων) είναι τα “Fly on the Wall”, “Dramarama”, “The Disreputable History of Frankie Landau-Banks” και η τετραλογία “Ruby Oliver Quartet: The Boyfriend List, The Boy Book, The Treasure Map of Boys, Real Live Boyfriends”.

Μπορείτε να την επισκεφθείτε στη διεύθυνση emilylockhart.com και να την ακολουθήσετε στο @elockhart στο Twitter.

Aκολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook
★ Instagram
★ Twitter

Διαβάστε επίσης: