Από EW Staff
17 Οκτωβρίου, 2022 @ 19:39
IMG 9804 TYRELL HAMPTON//INSTAGRAM

Gomez και Bieber μαζί σε κοινές φωτογραφίες! Έγινε και αυτό! Από αντίζηλες, αγκαλιά σε κοινές φωτογραφίες η Selena Gomez και η Hailey Bieber και μάλιστα χωρίς το άλλοτε μήλος της έριδος, τον περιζήτητο ποπ σταρ Justin Bieber.

IMG 9803

H Hailey φοράει δημιουργία του οίκου Saint Laurent και η Selena, Giorgio Armani (TYRELL HAMPTON//INSTAGRAM)

H Selena, πρωταγωνίστρια του Only Murders in the Building και αγαπημένη του Justin Bieber από το 2011 έως και το 2014 με πολλά διαλείμματα και χωρισμούς συναντήθηκε στο περίφημο gala του Academy Museum με τη νυν σύζυγο -από το 2018- Mrs Bieber (Baldwin) και όχι μόνο δεν μαλλιοτραβήχτηκαν όπως θα φανταζόταν κανείς, αλλά αντίθετα αγκαλιάστηκαν με αγάπη και φωτογραφήθηκαν χαμογελαστές.

Τα ΜΜΕ και τα social media για αρκετό καιρό είχαν χωριστεί σε στρατόπεδα με κάποιους να είναι φανατικοί της Hailey και άλλους να την αποκαλούν αντροχωρίστρα.

IMG 9804

TYRELL HAMPTON//INSTAGRAM

Οι δυο τους δημόσια δεν είχαν πάρει ποτέ θέση, αλλά πλέον φαίνεται πως όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν καθώς όπως λέει η Hailey “η σχέση με τη Selena είχε τελειώσει πολύ πριν μπω στη ζωή του Justin”. Λέτε σύντομα να δούμε και “οικογενειακή” φωτογραφία με τον Justin;

IMG 9805

TYRELL HAMPTON//INSTAGRAM

Διαβάστε επίσης: