Από EW Staff
07 Ιουνίου, 2021 @ 23:32

H Zendaya αντικατέστησε την Kath Soucie και δάνεισε τη φωνή της στη Lola Bunny στη νέα ταινία «Space Jam: A New Legacy», όμως, αυτό δεν ήταν ένα ευχάριστο νέο για όλους τους θαυμαστές του franchise. 

Παρά το γεγονός ότι η ηθοποιός έχει αποκτήσει μεγάλη αναγνωρισιμότητα μετά την συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά “Euphoria” και το φιλμ του Netflix “Malcolm and Marie” και έχει κερδίσει τον θαυμασμό του κόσμου, δεν ισχύει το ίδιο για το νέο της πρότζεκτ. Η αλήθεια πάντως είναι ότι η Zendaya δεν έχει ασχοληθεί ξανά με κάτι παρόμοιο, ούτε είναι ηθοποιός φωνής, όπως η Kath Sushi. 

Με την κυκλοφορία του πρώτου βίντεο, όπου δανείζει την φωνή της στον χαρακτήρα της Lola Bunny, οι αντιδράσεις του κοινού ήταν ανάμεικτες, καθώς πολλοί θεωρούν ότι η φωνή της δεν ταιριάζει στο διάσημο κουνελάκι και υποστηρίζουν πως οι παραγωγοί θα μπορούσαν να κάνουν μία καλύτερη επιλογή ή να κρατήσουν τη Sushi, την οποία και έχουν συνηθίσει από τις συμμετοχές της σε ταινίες του franchise. 

Η αλλαγή της φωνής της Lola έρχεται μετά τις υπόλοιπες παρεμβάσεις, που έκαναν οι παραγωγοί και στην εμφάνιση του χαρακτήρα, αλλάζοντας το κλασικό κοντό σορτσάκι της φιλενάδας του Bugs με ένα μακρύτερο, όπως και το μπλουζάκι της. 

Πλέον η Lola εμφανίζεται με μία μπασκετική, φαρδιά εμφάνιση. Ο λόγος που έκαναν αυτές τις αλλαγές όπως υποστήριξαν, ήταν γιατί η ταινία απευθύνεται σε παιδιά και σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να αντικειμενοποιηθεί σεξουαλικά η φιγούρα ενός κινουμένου σχεδίου. 

Ανάμεσα στις αρνητικές κριτικές, που δέχτηκε η Zendaya, υπήρξαν βέβαια και αρκετοί υποστηρικτές της, οι οποίοι έσπευσαν να δηλώσουν πως το αποτέλεσμα δεν είναι τόσο άσχημο όσο περιγράφουν όλοι: “Σίγουρα είναι διαφορετική από αυτό που έχουμε συνηθίσει, όμως ανταποκρίνεται μια χαρά στον ρόλο της”.

Διαβάστε επίσης: