Ένα μοναδικό show με κινηματογραφικά εφέ, σαν να ήταν εκεί η κορυφαία ερμηνεύτρια.

Από EW Staff
22 Ιουλίου, 2021 @ 00:41

Η θρυλική Whitney Houston θα “εμφανιστεί” στο κοινό μέσω ολογράμματος, κάνοντας μία περιοδεία στην τελευταία της κατοικία, το Λας Βέγκας.

Η περιοδεία θα ξεκινήσει στις 26 Οκτωβρίου και η το ολόγραμμα της θα ερμηνεύσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της τραγουδίστριας σε ένα μοναδικό show.

Τα κινηματογραφικά εφέ σε συνδυασμό με την πρωτοποριακή τεχνολογία, που χρειάστηκε για τη δημιουργία του ολογράμματος θα χαρίσουν στο κοινό μία ανεπανάληπτη εμπειρία, πολύ κοντά σε αυτή, που θα ζούσαν αν έβλεπαν live την πραγματική Whitney Houston.

“Το 2011 η Whitney και εγώ συζητήσαμε την ιδέα να κάνουμε μία μικρή περιοδεία και να την καταγράψουμε. Ήταν ένα project, που το ονομάσαμε Whitney Unplugged ή Evening With Whitney”, είπε η ετεροθαλής αδερφή της, Pat Houston.

Αφού η Whitney δεν είναι πια εδώ, η φωνή της και η παρουσία της πρέπει να ζουν κοντά μας για πάντα. Είναι μία ακόμα ευκαιρία για εμάς να αναβιώσουμε και να γιορτάσουμε το ταλέντο της, που ήμασταν τυχεροί και το ζήσαμε για παραπάνω από τρεις δεκαετίες. Είμαστε ενθουσιασμένοι, που θα μπορέσουμε να μεταφέρουμε στο κοινό αυτή την εμπειρία. Δεν αξίζουν τίποτα λιγότερο“, πρόσθεσε.

Βέβαια, υπάρχουν και αυτοί, που έχουν άλλη άποψη. Ανάμεσά τους και η Emma Madden. Συγκεκριμένα, έγραψε για το show: “Αυτό σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να παρερμηνευτεί ως μία συναυλία της Whitney Houston. Με ψεύτικα θολά γραφικά, μπλε καπνούς, σύννεφα, αστραπές, φλόγες. Η εμφάνιση και η αξία της παραγωγής θα έπρεπε να ήταν πολύ πιο ψηλά, όταν μιλάμε για την καλύτερη ερμηνεύτρια όλων των εποχών”.

Σε παλιότερη δημοσίευσή της είχε γράψει: “Το ολόγραμμα δεν ταίριαζε τόσο με εκείνη. Ήταν απλά μία εικόνα, έλειπε το συναίσθημα. Η Whitney Houston όταν τραγουδούσε, ήταν σε επαφή με τον Θεό, αυτή η έκσταση εκείνη την στιγμή, που έκλεινε τα μάτια της δεν αφομιώνεται σε ένα ολόγραμμα”.

Πάντως, ο CEO Becker πιστεύει πολύ στο εγχείρημα του και αναφέρει: “Είναι τιμή μου να βοηθήσω την αυτοκρατορία της Whitney Houston με αυτό το πρότζεκτ και να δώσω ξανά ζωή στην παρουσία της και στο ταλέντο της. Αν ήσασταν τυχεροί και την έχετε δει ζωντανά, αυτή είναι μία ευκαιρία να την ξαναδείτε. Αν δεν ήσασταν, αυτή είναι η πιο κοντινή εμπειρία σε αυτήν, που θα είχατε”.

Διαβάστε επίσης: