«Ποιος είναι, επιτέλους, ο κύριος Ρήγας;» και όσα θα γίνουν σήμερα στο νέο επεισόδιο

Από EW Staff
27 Ιανουαρίου, 2022 @ 10:01
Itourtatismamas

Τελικά, ποιος είναι ο μυστηριώδης άνδρας με τα δερμάτινα; Αυτή είναι η απορία όλων των μελών της οικογένειας Βασίλαινα. Όσο κι αν προσπαθεί η Μαριλού να κρατήσει κρυφή την ταυτότητά του, η ώρα της αποκάλυψης φτάνει στο νέο απολαυστικό επεισόδιο της αγαπημένης κωμικής σειράς της ΕΡΤ1 «Η τούρτα της μαμάς», που θα παρακολουθήσετε την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022, στις 22:00.

Itourtatismamas1

Επεισόδιο 15ο: 

«Ποιος είναι, επιτέλους, ο κύριος Ρήγας;»

Itourtatismamas2

Τελικά, ποιος είναι ο μυστηριώδης άνδρας με τα δερμάτινα; Όσο κι αν προσπάθησε η Μαριλού να τον κρατήσει μακριά από την οικογένεια, ήρθαν έτσι τα πράγματα που τελικά όλοι, σε ανύποπτες στιγμές το τελευταίο διάστημα, τον συνάντησαν.

Itourtatismamas4

Και η Μαριλού άθελά της περιέπλεξε τα πράγματα παραπάνω, γιατί συνέστησε τον Ρήγα στον καθέναν ξεχωριστά με διαφορετικό όνομα και ιδιότητα: Μπαρτζώκας ο νυχούς, Καλημέρης ο σεκιουριτάς, Μακρίδης ο τεχνικός, Στεργίου ο δημοσιογράφος, Πετρινιώτης ο σεφ…

Itourtatismamas5

Όμως, τώρα, τέλος τα ψέματα. Ένα έγγραφο, που έχει στην τσάντα της η Μαριλού, αποκαλύπτει την αλήθεια για την ταυτότητα του Ρήγα.  Αυτή την αποκάλυψη θα τη μοιραστεί μόνο με την Ευανθία. Προς το παρόν… μέχρι να προετοιμάσουν το έδαφος, για να κάνουν την αποκάλυψη σε όλη την οικογένεια Βασίλαινα.

Itourtatismamas6

Guests: Ο Βασίλης Αθανασόπουλος εμφανίζεται στον ρόλο του Νήλου, τραγουδιστή για την μπάντα που θα φτιάξει ο Πάρης. Επίσης, η Λουΐζα Πυριόχου εμφανίζεται ως τραγουδίστρια.

Itourtatismamas7
  • Όλα τα επεισόδια της σειράς είναι διαθέσιμα και στη δωρεάν ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX μετά τη μετάδοσή τους από την ΕΡΤ1.
  • «Η τούρτα της μαμάς» μεταδίδεται σε επανάληψη κάθε Σάββατο, στις 16:00.
  • Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης της σειράς κατά τη μετάδοσή της από την τηλεόραση και με υπότιτλους για Κ/κωφούς και βαρήκοους θεατές.

Ακολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook ★ Instagram ★ Twitter ★ Spotify

Διαβάστε επίσης: