Το μωρό της Τζένης και του Θωμά, επιτέλους, γεννιέται και οι ετοιμασίες είναι πυρετώδεις στο σπίτι της οικογένειας Βασίλαινα.

Από EW Staff
24 Φεβρουαρίου, 2022 @ 09:38
HtourtaTisMamas1

Όλοι είναι τρελαμένοι με την άφιξη του νέου μέλους, ενώ ο Ρήγας δίνει πάλι το «παρών» φέρνοντας τη Μαριλού, για ακόμη μια φορά, σε δύσκολη θέση. Μήπως ήρθε η ώρα να μας αποκαλύψει την ταυτότητά του;

Η απάντηση στο νέο ξεκαρδιστικό επεισόδιο της αγαπημένης κωμικής σειράς της ΕΡΤ1 «Η τούρτα της μαμάς», που θα παρακολουθήσετε την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022, στις 22:00.

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022, ώρα 22:00 

Επεισόδιο 17ο: «Δύο νέες αφίξεις»

HtourtaTisMamas1

Δύο νέες αφίξεις έχουμε στην οικογένεια του Τάσου και της Ευανθίας. Το μωρό  της Τζένης και του Θωμά γεννιέται και οι ετοιμασίες στο σπίτι ξεκινάνε. Μάσκες παντού, για να προστατέψουν το μωρό μέχρι να σαραντίσει.

HtourtaTisMamas2

Ο Θωμάς είναι στενοχωρημένος που το μωρό κλαίει κάθε φορά που τον βλέπει. Η Τζένη χαλαρή, όπως πάντα, και ο Πάρης σε πλήρη ετοιμότητα, λες και το παιδί είναι δικό του.

HtourtaTisMamas3

Ταυτόχρονα, ο Ρήγας είναι πάλι εκεί και η Αλεξάνδρα πιέζει τη Μαριλού να μιλήσει. Μάλλον ήρθε η ώρα να μας αποκαλύψει την ταυτότητά του ή πάλι θα το αναβάλει;

HtourtaTisMamas4

Δείτε το τρέιλερ:

Ακολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook ★ Instagram ★ Twitter ★ Spotify

Διαβάστε επίσης: