Πρόκειται για το πρώτο αστυνομικό μυθιστόρημα του Γερμανού συγγραφέα, που καθήλωσε το αναγνωστικό κοινό, πουλώντας περισσότερα από 10.000.000 αντίτυπα.

Από EW Staff
04 Ιουλίου, 2021 @ 13:27

To πρώτο αστυνομικό μυθιστόρημα του “Η θεραπεία” του Sebastian Fitzek, θα “ζωντανέψει” στη μικρή οθόνη, μέσω μιας τηλεοπτικής σειράς που ετοιμάζει το Amazon Prime Video και οι θαυμαστές του Γερμανού συγγραφέα είναι ενθουσιασμένοι.

Το δίκτυο σκοπεύει να κυκλοφορήσει το εθιστικό θρίλερ το 2022 και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα είναι μίνι τηλεοπτική σειρά έξι επεισοδίων.

Ο Fitzek σε πρόσφατες δηλώσεις του ανέφερε ότι το συγκεκριμένο βιβλίο, επειδή ήταν το πρώτο του, θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά του και είναι βέβαιος ότι η μεταφορά θα είναι σπουδαία. Το σενάριο αναλαμβάνει ο Alexander Rümelin, ενώ οι Regina Ziegler και Barbara Thielen, θα είναι υπεύθυνες για την παραγωγή. 

η θεραπεία

Η επίσημη σύνοψη των Εκδόσεων Διόπτα, από την οποία κυκλοφορεί το βιβλίο, αναφέρει:

Είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τον εαυτό σας;
Δίχως μάρτυρες…
H δωδεκάχρονη Γιόζι πάσχει από μια ανεξήγητη ασθένεια. Στη διάρκεια μιας επίσκεψής της στον γιατρό, εξαφανίζεται από το ιατρείο χωρίς κανένα ίχνος. Δεν θα βρεθεί ποτέ. Τέσσερα χρόνια μετά, ο πατέρας της και ψυχίατρος Βίκτορ Λάρεντς έχει αποτραβηχτεί συντετριμμένος σε ένα απομονωμένο νησί της Βόρειας Θάλασσας, προσπαθώντας να διαχειριστεί τον ακατανόητο χαμό της κόρης του…
Δίχως Πτώμα…
Ο Βίκτορ δέχεται στο νησί την απροσδόκητη επίσκεψη μιας όμορφης άγνωστης. Πρόκειται για μια συγγραφέα, την Άννα Σπίγκελ, η οποία πάσχει από μια σπάνια μορφή σχιζοφρένειας. όλοι οι χαρακτήρες που δημιουργεί στα βιβλία της αποκτούν –κατά τα λεγόμενά της– σάρκα και οστά και αρχίζει να επικοινωνεί μαζί τους. Στην τελευταία ιστορία της έγραψε για ένα νεαρό κορίτσι το οποίο πάσχει από μια άγνωστη ασθένεια και εξαφανίστηκε δίχως ν’ αφήσει ίχνη.
Πού βρίσκεται η κόρη του;
Είναι δυνατόν μέσα στις ψευδαισθήσεις της Άννα να κρύβονται στοιχεία για τις τελευταίες μέρες της Γιόζι; O Βίκτορ πείθεται να αναλάβει τη θεραπεία της σε μια απέλπιδα προσπάθεια να ανακαλύψει την αλήθεια πίσω από την εξαφάνιση της κόρης του. Πολύ σύντομα όμως οι συνεδρίες θα πάρουν δραματική τροπή, καθώς το παρελθόν θα έρθει στο φως, με τρομακτικές συνέπειες.
Είναι δυνατόν η απάντηση να βρίσκεται στο αδιανόητο;
Η θεραπεία έχει αρχίσει…

Διαβάστε επίσης: