Ο Φοίβος Δεληβοριάς ετοιμάζεται να υποδεχτεί ξανά τους καλεσμένους του στον δροσερό χώρο του Άλσους.

Από EW Staff
22 Ιουλίου, 2021 @ 18:00

Η Ταράτσα του Φοίβου στο Άλσος συνεχίζεται και τον Αύγουστο για δύο Πέμπτες και τον Σεπτέμβριο κάθε Πέμπτη, δίνοντας τον δικό της ρυθμό πάντα στο μουσικό καλοκαίρι μας.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς έχει ετοιμάσει ξεχωριστές βραδιές στο αναψυκτήριό του με τον ανανεωμένο επταμελή θίασο του, ένα εντυπωσιακό video wall με υπέροχες προβολές, ευφάνταστα κοστούμια, σπαρταριστά κείμενα και πολλά τραγούδια, τα παλιά και αγαπημένα αλλά και ολοκαίνουρια.

Η επετειακή και φτιαγμένη για τη χαρά της γιορτής, Ταράτσα 2021 συγκεντρώνει όλους τους φίλους της που αδημονούν να ξαναβρεθούν εκεί και γεμίζει γέλια, χειροκροτήματα και μουσική το κέντρο της πόλης.

Στην ενότητα των καλεσμένων τον Ιούνιο και τον Ιούλιο, ο Φοίβος Δεληβοριάς υποδέχτηκε ήδη στη σκηνή του φιλόξενου Άλσους, αγαπημένους φίλους όπως ο Κωστής Μαραβέγιας, η Ελεονώρα Ζουγανέλη, ο Χρήστος Νικολόπουλος, η Ελένη Τσαλιγοπούλου, ο Φώτης Σιώτας, η Ιουλία Καραπατάκη, ο Γιάννης Κότσιρας, η Καίτη Γαρμπή, ο Χρήστος Θηβαίος, η Ρίτα Αντωνοπούλου και ο Θύμιος Παπαδόπουλος σε μια βραδιά για τον Θάνο Μικρούτσικο, ενώ ακολουθούν για τις δύο τελευταίες Πέμπτες του Ιουλίου ο Γιώργος Μαργαρίτης μαζί με τον Δημήτρη Μεντζέλο και ο Νίκος Πορτοκάλογλου παρέα με τον Στάθη Δρογώση.

Η Ταράτσα του Φοίβου

Τον Αύγουστο – για δύο μόνο Πέμπτες, στις 5 & 26 Αυγούστου – αλλά και όλες τις Πέμπτες του Σεπτεμβρίου, η γιορτή συνεχίζεται με την Μαρίζα Ρίζου, τον Πάνο Μουζουράκη και τον Μανώλη Φάμελο, τον Σταμάτη Κραουνάκη, την Μαρίνα Σάττι, τον Μίλτο Πασχαλίδη, τον Λάμπρο Φισφή και τον Σπύρο Γραμμένο και φυσικά με μια ακόμη τελευταία Ταράτσα. Ένα μεγάλο πάρτυ για να γιορτάσουμε μαζί το καλοκαίρι που τότε θα έχουμε αφήσει πίσω και θα θυμόμαστε για πάντα γιατί μέσα σε αυτό καταφέραμε να ανταμώσουμε ξανά. Ασφαλείς, χαρούμενοι και υγιείς!

ΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
5/8 ΜΑΡΙΖΑ ΡΙΖΟΥ
26/8 ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ, ΜΑΝΩΛΗΣ ΦΑΜΕΛΟΣ
ΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
2/9 ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ
9/9 ΜΑΡΙΝΑ ΣΑΤΤΙ
16/9 ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ
23/9 ΛΑΜΠΡΟΣ ΦΙΣΦΗΣ, ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ
30/9 Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΑΡΑΤΣΑ vol. 29475

Διαβάστε επίσης: