«Έχω μεγαλώσει και είμαι κουρασμένη»

Από EW Staff
07 Ιουνίου, 2021 @ 14:47

Με μία σειρά από tweets δήλωσε το Σαββατοκύριακο η Sinead O’Connor την αποχώρησή της από τη μουσική σκηνή. Η διάσημη τραγουδίστρια εξήγησε ότι πλέον στα 54 της έχει κουραστεί τόσο πολύ, που δεν μπορεί να συνεχίσει τις περιοδείες, αλλά ούτε και να ζει στους έντονους ρυθμούς ζωής, που απαιτεί η μουσική βιομηχανία.

https://twitter.com/MagdaDavitt77/status/1400912214874329093

«Κάπως έτσι ανακοινώνω την απόσυρσή μου από τις περιοδείες και από την δουλειά στη μουσική βιομηχανία. Έχω μεγαλώσει και είμαι κουρασμένη. Οπότε ήρθε η ώρα να το αφήσω, έχω δώσει πραγματικά όλο μου το είναι. Το No Veteran Dies Alone το 2022 θα είναι η τελευταία μου κυκλοφορία. Θα γίνει χωρίς περιοδεία ή πρόμο», έγραψε στο Twitter της.

Η Sinead O’Conor εξήγησε πως είναι πλήρης από το ταξίδι της στη μουσική έως τώρα. Έχει σκοπό να κυνηγήσει άλλα όνειρα, που μέχρι τώρα είχε αφήσει πίσω. Οπότε, η αποχώρηση από το μουσικό στερέωμα δεν της προκαλεί λύπη, όπως εξήγησε και σε μία θαυμάστρια της στα σχόλια κάτω από τη δημοσίευσή της, αλλά αντιθέτως της δίνει ένα κίνητρο να κάνει κάτι διαφορετικό.

https://twitter.com/MagdaDavitt77/status/1401134957892980739

Επίσης, χάρηκε ιδιαίτερα από το γεγονός ότι επιτέλους πήρε μία απόφαση για την καριέρα της μόνη της, χωρίς τη βοήθεια παραγωγών ή μανατζερ. Μάλιστα, σε μία τελευταία δημοσίευση της ζήτησε συγγνώμη από τους ατζέντες και τους promoters που ανακοίνωσε μία τέτοια είδηση μόνη της, αλλά μέσα από τη συγγραφή του αυτοβιογραφικού της βιβλίου, έμαθε να είναι μόνο εκείνη αφεντικό του εαυτού της.

Το βιβλίο, που έγραψε η τραγουδίστρια με τίτλο Rememberings πραγματεύεται την 40χρονη μουσική της πορεία, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι τώρα λόγω των ψυχικών ασθενειών, από τις οποίες πάσχει. Κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον περασμένο Δεκέμβριο, λίγο πριν η Sinead O’Connor εισαχθεί σε ένα πρόγραμμα θεραπείας των ψυχικών τραυμάτων και των εθισμών.

Διαβάστε επίσης: