Από EW Staff
12 Σεπτεμβρίου, 2022 @ 18:27
IMG 9288

Πιο κούκλα και πιο αποκαλυπτική από ποτέ η 64χρονη Sharon Stone ποζάρει για το τεύχος Σεπτεμβρίου της Vogue Αrabia και μιλάει ανοιχτά για τα νέα δεδομένα στη ζωή της. Φορώντας εκπληκτικές δημιουργίες Zuhair Murad η πανέμορφη Αμερικανίδα ηθοποιός σχολιάζει τη θέση της γυναίκας στη σημερινή κοινωνία («οι γυναίκες άνω των 45 ετών “γίνονται αόρατες” κοινωνικά και επαγγελματικά»), ενώ αποκαλύπτει και προσωπικές της εμπειρίες.

Η  υποψήφια για Όσκαρ ηθοποιός θυμάται την εποχή που ένας σκηνοθέτης αρνήθηκε να γυρίσει τις σκηνές της αν δεν καθόταν στην αγκαλιά του, ενώ αναφέρει πως ένας άλλος σκηνοθέτης την είχε συμβουλεύσει να κάνει έρωτα με τον συμπρωταγωνιστή της για να υπάρχει η επιθυμητή σεξουαλική χημεία μεταξύ τους. Μάλιστα, παραδέχεται στη συνέντευξη ότι «Υπήρχαν διαστήματα στη ζωή μου που έκανα πολλά botox κι έβαζα συνεχώς, fillers και άλλα παρόμοια» πράγμα που άλλαξε μετά το σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που έπαθε και το οποίο της προκάλεσε εγκεφαλική αιμορραγία για εννέα ημέρες.

IMG 9288 2

Mε δύο διαφορετικά εξώφυλλα κυκλοφόρησε η Vogue Arabia με τη Sharon να φοράει δημιουργίες των Elie Saab & Zuhair Murad.

Για εκείνη την περίοδο αναφέρει πως “Χρειάστηκε να κάνω πάνω από 300 ενέσεις botox και υλαουρονικού, ώστε να ανυψωθεί η μια πλευρά του προσώπου μου που είχε καταπέσει” και έκτοτε αποφάσισε να μην κάνει καμία άλλη αισθητική επέμβαση. Μάλιστα όταν ένας σύντροφός της την ρώτησε αν κάνει botox η απάντηση της ήταν αποστομωτική «Μάλλον θα προτιμούσες να έκανα, τόσο για το δικό σου όσο και για το δικό μου image». Και κάπως έτσι έδωσε τέλος στο love story. Υγιής, συνειδητοποιημένη και ισορροπημένη με έναν δικό της τρόπο η Sharon Stone λάμπει και «φωνάζει» πως είναι στην καλύτερή της περίοδο.

Διαβάστε επίσης: