Ένα βίντεο γρίφος αποκαλύπτει το επίσημο όνομα της νέας σειράς

Από EW Staff
19 Ιανουαρίου, 2022 @ 19:46

Πριν λίγη ώρα το Amazon αποκάλυψε τον τίτλο για την πολυαναμενόμενη νέα σειρά της που διαδραματίζεται στην Μέση Γη του Τόλκιν. Ένα βίντεο γρίφος δείχνει τo υγρό ασήμι να παίρνει μορφή και να σχηματίζει γράμματα, γράμματα που τελικά αποκαλύπτουν το επίσημο όνομα της σειράς: The Lord of the Rings: The Rings of Power.

Από τη μια πλευρά, ο τίτλος δεν φαίνεται να μας λέει πολλά που δεν γνωρίζαμε ήδη: Η επερχόμενη σειρά έχει ήδη επιβεβαιωθεί ότι θα λάβει χώρα κατά τη Δεύτερη Εποχή του Tolkien, μια τεράστια περίοδο της ιστορίας της Μέσης Γης που διαδραματίζεται χιλιάδες χρόνια πριν από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών ή το Χόμπιτ. Αλλά ο τίτλος υπογραμμίζει συγκεκριμένα ένα γεγονός της Δεύτερης Εποχής: όταν ο διαβόητος Sauron ανέβηκε για πρώτη φορά στην εξουσία, σφυρηλατώντας τα 20 δαχτυλίδια που χρησιμοποίησε για να αποσπάσει τον έλεγχο της Μέσης Γης.

«Αυτός είναι ένας τίτλος που φανταζόμαστε ότι θα μπορούσε να σταθεί στη ράχη ενός βιβλίου που το τοποθετεί κανείς δίπλα στα άλλα κλασικά έργα του J.R.R. Tolkien», δήλωσαν οι παραγωγή J.D. Payne και Patrick McKay . “The Rings of Power ενώνει όλες τις κύριες ιστορίες της Δεύτερης Εποχής της Μέσης Γης: τη σφυρηλάτηση των δαχτυλιδιών, την άνοδο του Sauron, την επική ιστορία του Númenor και την Τελευταία Συμμαχία των Ξωτικών και των Ανθρώπων. Μέχρι τώρα, έχουμε δει στην οθόνη μόνο την ιστορία του Ενός Δαχτυλιδιού – αλλά πριν υπάρξει ένα, ήταν πολλά… και είμαστε ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε την επική ιστορία όλων τους».

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η σειρά The Lord of the Rings: The Rings of Power θα κάνει πρεμιέρα στις 2 Σεπτεμβρίου στο Amazon.

Τα ονόματα που έχουν ανακοινωθεί στο καστ είναι: Cynthia Addai-Robinson, Robert Aramayo, Owain Arthur, Maxim Baldry, Nazanin Boniadi, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Charles Edwards, Trystan Gravelle, Sir Lenny Henry, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Joseph Mawle, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Lloyd Owen, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers, Leon Wadham, Benjamin Walker, Daniel Weyman και Sara Zwangobani.

Με ένα κόστος που όπως φαίνεται θα ξεπεράσει τα 464 εκατομμύρια δολάρια, η πρώτη σεζόν του Lord of the Rings αναμένεται να είναι η πιο ακριβή τηλεοπτική σεζόν που έγινε ποτέ και η Amazon προχωρά ήδη σε δεύτερη σεζόν.

Ακολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook ★ Instagram ★ Twitter ★ Spotify

Διαβάστε επίσης: