Η πρωταγωνίστρια του And Just Like That λέει ότι η στιγμή ήταν μια στιγμή αδυναμίας.

Από EW Staff
17 Φεβρουαρίου, 2022 @ 13:30
Carrie

Είναι ένα από τα μεγάλα ερωτήματα του 2021: Γιατί δεν είδαμε την Carrie να καλεί το 911 αμέσως μετά την αιφνιδιαστική καρδιακή προσβολή του Mr Big στην πρεμιέρα της σειράς And Just Like That;

Σύμφωνα με την πρωταγωνίστρια Sarah Jessica Parker, η Carrie, το έκανε!

“Φυσικά και κάλεσα το 911! Δεν είδατε τους ανθρώπους πίσω της λίγο αργότερα, να μεταφέρουν το νεκρό;” Η Parker δήλωσε σε συνέντευξή της στον Andy Cohen στην εκπομπή Watch What Happens Live.

Η Parker, η οποία υποδύεται τη γνωστή σε όλους Carrie, ομολόγησε ότι δεν πήρε κατευθείαν το 911 αλλά πήρε αγκαλιά τον αγαπημένο της, επειδή πρόκειται για έναν χαρακτήρα που έπαιξε τόσο σημαντικό ρόλο στη ζωή της Carrie κατά τη διάρκεια του Sex and the City.

“Νομίζω πάντα ότι, σε αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή – όπως υπήρξαν αρκετές στη σειρά – πρόκειται για πάγωμα του χρόνου”, είπε. “Είναι αυτή η στιγμή όπου όλα σταματούν και στη συνέχεια”.

Και συνέχισε: “Βρήκε λοιπόν το τηλέφωνο κάποια στιγμή. Όπως το σκέφτομαι, πρώτα προσπάθησε να τον κάνει να ανταποκριθεί και μετά ήρθε στα συγκαλά της – θα πω μετά από περίπου δύο με τρία δευτερόλεπτα. Φυσικά κάλεσε το 911 για βοήθεια”.

Η σκηνή έγινε γρήγορα πρωτοσέλιδο μετά την πρεμιέρα της σειράς τον Δεκέμβριο, λίγο πριν αρκετές γυναίκες κατηγορήσουν τον Chris Noth, τον ηθοποιό που έπαιζε τον Big τόσο στο Sex and the City όσο και στο And Just Like That, για σεξουαλική επίθεση.

Ο δημιουργός της σειράς Michael Patrick King μίλησε για τους λόγους που επέλεξε να απομακρύνει τον Big από τη σειρά με τόσο απότομο τρόπο.

“Ο κόσμος ξεχνάει ότι η Carrie δεν είχε ποτέ τον Big στη σειρά. Τον είχε για λίγο – ένα ή δύο λεπτά. Και δεν έχει τον Big τώρα. Είναι απλά μια διαφορετική περίσταση. Είναι πιο οριστική”, δήλωσε. “Οι άνθρωποι λένε: ‘Πώς μπόρεσες να το κάνεις αυτό; Το τελευταίο voiceover στη σειρά είναι ο λόγος για τον οποίο το έκανα. Όλοι νομίζουν ότι όταν περπατάει στο δρόμο και ο Big λέει “Έρχομαι, μωρό μου”, αυτό είναι το ευτυχές τέλος. Και έτσι είναι. Αλλά αυτό που πραγματικά λέει η Carrie στο voiceover είναι ότι η πιο σημαντική, προκλητική σχέση που θα έχεις ποτέ είναι αυτή που κάνεις με τον εαυτό σου. Οπότε αυτή [η σκηνή] έχει να κάνει με τη σημαντική, προκλητική, σχέση – προσπαθούμε να αποδείξουμε τη θέση και τη θεωρία ότι είσαι αυτόνομος”.

Όλα τα επεισόδια του And Just Like That είναι τώρα διαθέσιμα στο HBO Max. Παρακολουθήστε τη συνέντευξη της Parker στο Watch What Happens Live παραπάνω.

Ακολουθήστε το Entertainment Weekly στα social media:
★ Facebook ★ Instagram ★ Twitter ★ Spotify

Διαβάστε επίσης: